Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi állhat emögött a kijelentés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi állhat emögött a kijelentés mögött, csak nekem fura?

Figyelt kérdés

Egy férfi, akit már évek óta ismerek és mostanában kezdtünk jobban egymásra kattanni, azt mondta, hogy ő úgy van vele ha a barátnőjének lenne 1-2 félrelépése ("csak" kaland, nem viszony) és amúgy boldogok, akkor inkább ne mondja el neki, hogy ez megtörtént, nem akarna tudni róla. Vissza is kérdeztem azonnal, hogy esetleg ennyire nagyon vágyik egy társra, vagy benne van a pakliban hogy nála is be szokott csúszni 1-2 kaland? Erre azt válaszolta, hogy nem ezek miatt, aztán témát váltott.

Pár háttérinfó: nagyon helyes, magabiztos férfi, ugyanakkor féltékeny típus, elmondása szerint sok barátnője volt már, és voltak akiket megcsalt, és voltak olyanok akiket nem csalt meg, ott meg őt csalták meg.

2022. jan. 25. 16:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9, #10

Mint írtam mindenki maga dönti el kinek mi fér bele. Ezért kell megbeszélni. Eleve mi számít félrelépésnek? Ez is tág fogalom!

Részemről ha megcsalnak, nem érdekel a másik lelkiismerete, meg egyéb duma!

Engem az érdekel, hogy ne kelljen a párom miatt STD szűrésre menni, mert nem tudhatom, hogy esetleg ő a fene nagy szerelem közepette milyen nemi betegséget terjeszt rám (szedett össze valakitől).

Engem a saját egészségemhez való jogom érdekel.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mi fér bele neki egy kapcsolatba, és mi nem. Én nem ítélem el azt sem aki elnéz egy két félrelépést.

2022. jan. 25. 17:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Néhányszor félreléptem. Nem tudta meg a nejem, szerintem nem is sejtette. Ez régebben történt, akkor azt vallottam, ha nem sérül benne senki, úgy belefér. (Ma már másként látom) Volt egy haverom, a felesége mellett volt állandó szeretője, akit szintén csalt. Valami ok folytán mindig mindenkinek beszámolt a kalandjairól. Rendszeres botrány, ígérgetés, drámázás tartott úgy tízen évig, aztán szétváltak.

Tehát ha így nézem, jobbnak tűnik a tudatlanság, de csak így tűnik. Ugyanis a haverom feleségének az első coming out után volt lehetősége dönteni, akarja-e így folytatni.

Tehát azt akarom mondani, hogy a partnered ezzel a kijelentésével saját magát menti.

2022. jan. 26. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!