Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy olyan lánnyal aki 20 évvel idősebb pasival volt?
Figyelt kérdés
Pont kifogtam ezt a helyzetet, megismerkedtem egy lánnyal. Azt érzem, hogy nem megy könnyen köztünk a kommunikáció. A szerelem,a vonzódás megvan,azzal nincs probléma. Csak valahogy még nem hangolódtunk rá annyira egymásra. Ez gondolom lehet attól is, hogy megkomolyodott a párja hatására és a generációs különbség miatt. Ez változhatna a későbbiekben? Én a 20as eveim elején vagyok. Valamint,milyen hátrányai lehetnek? A s3x mennyire lenne nehéz dolog,ha pl. azelőtt egy teljesen tapasztalt pasival volt?2022. jan. 25. 15:43
11/14 anonim válasza:
És te meg tudod adni neki azt, amit a volt pasija? Van lakásod, kocsid, lóvéd?
12/14 anonim válasza:
Ne törödj a múlttal.Nekem is 19 évvel idösebb pàrom volt évekig.Nem nem volt gazdag àtlag dolgozò ember volt.Nemtudom miért terjed el az, hogy idösebb akkor = gazdag.
A mostani pàrom 2 évvel idösebb csak és teljes az összhang.
13/14 anonim válasza:
A 20 évvel idősebb ember is csak egy ember. Önmagában nincs jelentősége.
14/14 anonim válasza:
Szerintem semmi nem múlik ezen. Egy csomó oka lehet. Ebből a legfontosabb az, hogy a szerelem nem válogat. Meg a szexuális vonzalom sem. Fura emberek között lehetnek ilyenek. ha meg nem szép sztori volt, hanem nagyon bizonytalan volt és bárminek már örült az is érthető.
Szerintem az a lényeg, hogy ez mit árul el róle. Akár jót is elárulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!