Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám mindig belekavar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám mindig belekavar az érzéseimbe! Mit tegyek olyankor?

Figyelt kérdés

18éves lány vagyok az anyával nem igazán értjük meg egymást.Van 2hónapja barátom, és mindig ha összeveszünk felhozza nekem hogy kanolok, meg ide ne jöjjön ezen a héten.

Olyankor legszívesebben szakítanék vele(nem tudom miért érzem úgy olyankor)

Csak anyámnak okoznék örömet.Nagyon szeretem a barátomat.Ma is összevesztünk és írtam a barátomnak smst hogy vége mmivel ha ideges vagyok anyára a barátomon töltöm a bosszúmat.:(Mit tegyek most?

2010. szept. 9. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Vessz össze mutteroddal, utáld meg, majd költözz el. Így nem fog hiányozni és kedvedre fiúzhatsz. Ez az egyetlen út.
2010. szept. 9. 18:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem egyetlen egy fiú fontos aki a barátom és nem bárki és nem akarok "fiúzni"
2010. szept. 9. 19:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Rakd be öregek otthonába a mamit.
2010. szept. 9. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Normálsi választ lehetetlen kapni????
2010. szept. 9. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Én azt tudom tanácsolni, hogy a legközelebbi ilyen anyáddal történő vita alkalmával mondd meg neki, hogy neked nagyon rosszul esik, amit ilyenkor csinál. Van barátod, akit szeretsz, nem vagy egy tipikus 18 éves r*banc, örülnie kéne inkább. És hozzáteheted, hogy amennyiben nem fejezi be ezt a szekírozást, fogod magad és elköltözöl pl mamádhoz, vagy bárhová. Gondolkodjon, mielőtt beszól valamit. Ezt egyszer kell eljátszani, meg fogja tenni a hatását. Sok sikert!

21/L

2010. szept. 9. 19:04
 6/6 anonim válasza:
Ha fontos lenne a fiúd akkor nem írnád neki minden szarért, hogy na szakítok veled.... Nekem aztán mondhatták, hogy szakítsak ezzel vagy azzal, nem szakítottam mivel majd én tudom, hogy kivel vagyok meg kivel nem, senkinek semmi köze hozzá.
2010. szept. 9. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!