Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy kapcsolat a zárkózott, titokzatos emberrel?
Figyelt kérdés
Az egyik fél őszinte, nyitottan áll a dolgokhoz, a másik pedig az ellenkezője, és több hónap alatt sem változik a dolog. Az egyik a zárkózottabb kb csak meghallgatja a másikat, de nem tud vagy nem akar hozzátenni a beszélgetéshez, nem vet fel témákat. Olyan, mint egy parta vetett hal.2022. jan. 24. 22:06
11/21 A kérdező kommentje:
9-es én is titokra gyanakszom, hogy ez az illető retteg attól hogy valaki megtudja róla az igazat
2022. jan. 24. 22:31
12/21 anonim válasza:
Ha jó a megérzésed akkor a múltjából titkolhat valamit, akár egy trauma is lehet amiről senkinek nem beszél, elnyomja magában. Próbáld megnyitni, kipuhatolózni apránként egy együtt töltött este során, mesélj te is történeteket a múltadról, milyen volt egy adott szakasza az életednek, ami pl. nehéz volt, ha jól csinálod ő is beszélni fog anélkül hogy rákérdeznél. Ha ez megtörtént akkor már óvatosan rátudsz kérdezni dolgokra, megnyílhat neked. Ha nem zárkózik el teljesen az alkoholtól akkor az segíthet ellazulni, biztosan látni fogod ha megjön a hatása. Ha jobban bírja az alkoholt akkor ne szervezz elé közvetlen vacsorát, éhgyomorra hamarabb megjön a hatása. Hajrá!
13/21 A kérdező kommentje:
Nem beszél semmiről. Mondhatsz te neki magadról bármit, elmesélheted hogy mi történt veled, semmi. Meghallgatja és ebben kimerül. Kezd olyan lenni az egesz, hogy legyek hálás is azért hogy meghallgat. Vicc ez az egész komolyan.
2022. jan. 25. 10:28
14/21 anonim válasza:
Férfi vagy nő az illető?
Hány éves?
Mert pl. van aki azt titkolja, hogy házas. Van aki azt hogy gyereke született csak örökbe adta.... Ezer féle dolog lehet.
15/21 A kérdező kommentje:
Férfi, 40 feletti, nem házas, gyereke nincs, viszont engem nem érdekel már, mert besokaltam. Tegnap rájöttem hogy színjáték az egész. Egy nagyképű egoista valójában. Megmutatta a foga fehérjét. Nem akarok általánosítani, de mindenki legyen nagyon óvatos a zarkózottnak tűnő emberekkel mert sunyik és gonoszak.
2022. jan. 25. 11:09
16/21 anonim válasza:
Zárkózottság és zárkózottság között is van különbség. Te a rosszabbik típust fogtad ki.
17/21 anonim válasza:
Valószínű csak elszórakoztatta magát veled. Te egy csomó infót megosztottál magadról, ő meg gondolom csak unaloműzőnek használt téged, ezért nem akarta magát "kiadni". Társkeresési céllal ismerkedtetek meg?
18/21 A kérdező kommentje:
17-es igen azzal. A véleményem megvan róla. Utólag visszagondolva: mint valami pökhendi, örülj hogy méltoztatlak meghallgatni, de téged méltatlannak talállak magamhoz ember volt. Én meg joindulatú és türelmes. Na ezt szépen ki is használta.
2022. jan. 25. 12:06
19/21 anonim válasza:
En is voltam ilyennel.
Majdnem 1 évig.
Ugy ahogy sikerult megnyitnom dr szerintrm az ilyenek mentálisan sérultek. Ezt szándékosan nem lehet csinalni hosszu távon, csak betegek képesek erre hogy "némák"
Szelektív mutizmus talán
20/21 anonim válasza:
"Én meg joindulatú és türelmes. Na ezt szépen ki is használta."
Hogy használta ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!