Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen egy kapcsolat a zárkózo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy kapcsolat a zárkózott, titokzatos emberrel?

Figyelt kérdés
Az egyik fél őszinte, nyitottan áll a dolgokhoz, a másik pedig az ellenkezője, és több hónap alatt sem változik a dolog. Az egyik a zárkózottabb kb csak meghallgatja a másikat, de nem tud vagy nem akar hozzátenni a beszélgetéshez, nem vet fel témákat. Olyan, mint egy parta vetett hal.
2022. jan. 24. 22:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Kb egyoldalú
2022. jan. 24. 22:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, de akkor az aki zárkózott miért akar mégis a nyitott emberrel lenni?
2022. jan. 24. 22:10
 3/21 anonim ***** válasza:
74%
Mert a nyitott nem "Olyan, mint egy parta vetett hal".
2022. jan. 24. 22:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem egészen értem. A zárkózott kb nulla kétirányú kommunikációra képes, akkor minek neki a nyitott? A nyitott ember a másik viselkedéséből azt szűri le, hogy érdektelen a másik fél, és hogy egyoldalú a dolog. A zárkózott meg mégsem engedi el.
2022. jan. 24. 22:20
 5/21 anonim ***** válasza:
38%
Nem jó. A beszűkült szociális kapcsolatai kihatnak a kapcsolatra. Te is részévé válsz ennek a zárkózottságban egy idő után, amit extrovertáltként nehezebben lehet viselni.
2022. jan. 24. 22:24
 6/21 anonim ***** válasza:
45%
*zárkózottságnak
2022. jan. 24. 22:24
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Hűha! Hát ez eléggé érdekes!
2022. jan. 24. 22:25
 8/21 A kérdező kommentje:
5-ös az illető csak a magánéletében zárkózott. A szociális kapcsolataiban, munkahelyén stb nem.
2022. jan. 24. 22:27
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van egy kis titka, amit rejteget. Soha nem tudhatod. Nekem olyan volt a szembesülés az igazsággal, mint egy jeges zuhany. Az illető nem zárkózott volt valójában, hanem kizárt az életéből gyakorlatilag. Tudod miért? Azért, mert a hátam mögött könyörgött az exének, aki állítása szerint persze soha nem kellett volna már neki... Elolvastam a leveleit és hányingerem támadt. Ugyanis ezzel párhuzamosan nekem is azt mondta, szeret. Csak a viselkedése elárulta őt.
2022. jan. 24. 22:30
 10/21 A kérdező kommentje:
Olyan érzést kelt, mint aki titkol valami nagyon durva dolgot, és retteg egy másik ember intim (nem szaxualitásra értem) közelségétől. Meghallgatja a másikat, de saját magáról, a hétköznapi egyszerű dolgokról sem beszél. Pl van egy téma, de nem akar belekapcsolódni csak hallgatja a másikat.
2022. jan. 24. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!