Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy korkülönbséggel párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbséggel párkapcsolatban élők, hogyan viseltétek/viseltek, hogy pártok megöregedett?

Figyelt kérdés

20 év van köztem és a párom között.

Nagyon sportos, fiatalos, jól megértjük egymást.

Félek, mi lesz majd 10-20 év múlva, amikor 50 éves leszek ő már 70. Vajon mi lesz, ha ő már megöregszik, esetleg beteges lesz én meg még fitt leszek?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, ha van itt olyan ember, aki átélte válaszoljon!

Zavarja? Vagy jól megvan a párjával?

2022. jan. 23. 14:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"De fontos, hogy a pasi nem azert tunik 55 evesen 36nak"

Nem tűnik 36-nak. 50 körülinek tűnik. Ok, a 48-at még elhinném, de a 36-ot nem.

2022. jan. 23. 18:32
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan én még nem éltem nagy körkülönbséges kapcsolatban (bár igencsak bejön most egy 10 évvel idősebb férfi), de szerintem ne ezen kattogj.

Volt szaktársam párja 35-40 körül lehetett, és idén elhunyt. Pedig fitt volt. Egyik általános iskolai évfolyamtársam 26 évesen tüdőembóliát kapott, és nem tudták őt sem megmenteni.

Fölösleges előre aggódni, úgysem tudod, mi lesz. Morbid módon hangzik, de az is lehet, hogy ő temet el téged, nem te őt. Megéri ezért előre aggódni, szorongani? Nem. Élvezni kell az életet, amíg lehet.

2022. jan. 23. 18:55
 23/24 anonim ***** válasza:
60%

Egy karbantartott, sportos, egészséges férfi 70 évesen is vonzó és aktív.

A sógorom simán letagadhat 15 évet. A nővérem fitten tartja. Meg a 4 gyerek.

2022. jan. 24. 04:28
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Az is eszedbe juthat, hogy mi lenne, ha a 20 évvel fiatalabb hitves lebetegszik. Vajon a jóképű 50-es férje kitart-e mellette.

Szóval bármi lehet abban a pakliban: te is, ő is.

Hol van az megírva, hogy csak az idősebb rokkanhat meg? Egy 50 éves nőnek már számos nyavalyája lehet.

A lényeg, higy szereted, vagy nem.

Ha fiatalabb lenne, akkor sincs garancia, higy mindig egészséges lesz. És akkor kidobnád?

2022. jan. 24. 04:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!