Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy korkülönbséggel párkapcsolatban élők, hogyan viseltétek/viseltek, hogy pártok megöregedett?
20 év van köztem és a párom között.
Nagyon sportos, fiatalos, jól megértjük egymást.
Félek, mi lesz majd 10-20 év múlva, amikor 50 éves leszek ő már 70. Vajon mi lesz, ha ő már megöregszik, esetleg beteges lesz én meg még fitt leszek?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, ha van itt olyan ember, aki átélte válaszoljon!
Zavarja? Vagy jól megvan a párjával?
Ha hosszú távra terveztek, és már teljes a bizalom, kérdezd meg őt a családjáról: meddig éltek, miben haltak meg a férfi felmenők.
Egy ilyen kapcsolatnak sok egyéb buktatója is van. Sok megállapodott nő a harmincas évei végén hirtelen úgy érzi, hogy szeretné újra megélni a szenvedélyt, a szerelmet, abban a pár évben, amíg még fiatal (vagy legalábbis fiatalos). Szóval könnyen lehet, hogy nem is a partnered öregedése jelent majd kihívást, hanem a sajátod.
"egy 30as kinezhet 20nak, egy 40es 30nak, "
Ilyent még nem láttam. Olyant igen, hogy valaki ezt hiszi magáról, de csak ő látja így. Most élő dolgokról beszélek, nem video és kép filterek után.
Tessék, itt 17 év a korkulonbseg. De fontos, hogy a pasi nem azert tunik 55 evesen 36nak, mert sportolt, egeszsegesen evett, hanem azert mert egyresz genetikailag kisfiús az arca, eddig nem volt gyereke es egzisztencialus stressz, ami kicsinálta volna, fiatalosan és a hobbijának élt. De ha a te palidat csak az tartja fiatalosnak hogy edz, attól még nem lesz ilyen fiatalos ennyi idosen mint kicska.
Köztünk 15 év van, a férjem jó kiállású, jó testfelépítésű, senki meg nem mondja a korát (illetve ha szóba kerül, minimum, alsó hangon 15 évvel fiatalabbnak nézik).
Ami tény, hogy soha nem égette két végén a gyertyát, nem iszik, nem dohányzik, (még csak nem is kávézik), absztinens. Sokat mozog, sokat van friss levegőn, nem lustult el.
Kolléganőim férjein csak csodálkozom, 50 évesen tök kriplik, az enyém 65 évesen nem néz ki 50-nek sem (max. egy nagyon jó kiállású 50-nek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!