Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtenéd el életed reményét, ha már elveszett?
Biztos rólam van szó :)
Olyan aranyos vagy.
Ne hazudj szerelmem!
Tudom, hogy rólam van szó. Ki másról lehetne...
"Elveszett" - Meghalt, eltűnt személy, vagy csak megnősült? :)
"Elfelejteni" - Már miért kéne? Én is hihetetlenül szerelmes voltam egy osztálytársamba (és soha senki másba), mikor 11 év után találkoztunk, hogy is mondtam: "Hát, fura az élet... férjhez mentél, én már a barátnőmmel gyereket tervezek, de tudom, hogy mi még egyszer össze fogunk jönni!" :) Azt mondta elmebeteg vagyok :D (Azóta szakítottam a barátnőmmel, ő MÉG férjnél van.)
Miért nem? Attól még pityereghetnél itt miattam. Most is azt teszed.
Én valószínűleg egész este idiótákkal fogok foglalkozni de ez hosszú történet.
És amúgy mit akarsz tenni? Foglalt lett az illető? Elköltözött?
Van bármi ami foglalkoztat és érdekel, úgy mint síelés, ma pl volt egy kis havazás, vagy csak a telefont szoktad buzerálni??
A végén nem marad más csak hiú ábránd.
#7!Sajnos, én azon a koron már túlvagyok, hogy ez a 10+ év múlva... opció lehetne. Kb. annyi ment rá erre a reménytelen dologra.
#8! Külföldre költözött mással. Friss a dolog, eltaláltad, perpillanat semmi nem érdekel. Őszintén? A telefon se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!