Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hol a határ két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol a határ két munkatárs pusztán munkaviszonya és az érdeklődés között?

Figyelt kérdés

Ha nem is mondja ki, szerintetek mikortól válik gyanúsan, hogy más is érezhet, nem csak kedves munkatárs vagy a sok közül?

Valaki tapasztalt a munkahelyi kapcsolatok terén?

2022. jan. 20. 14:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem. Velem sokkal kedvesebb, mint a többi lánnyal. Érdeklődik felőlem, ha beszélgetünk. Ha meglat mindig mosolyog, elenged néha egy- egy rám kacsintàst. Nem tudom , hogy ez most jó kollegàlis viszony vagy gyanakodnom kellene?
2022. jan. 21. 10:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Milyen másokkal és milyen veled. Ezt vesd össze magadban. Ha 3an beszélgettek milyen a 3. féllel? Ilyenek. Ha azt érzed irányodban más, akkor valószínűleg úgy is van.
2022. jan. 21. 11:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon is másnak érzem velem. Törődik velem, gondoskodó. Mással semleges
2022. jan. 21. 11:28
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem érzed te ezt, de ha nem akarsz gondot a nyakadba építsd le mert ha odaig jut a dolog hogy viszonyt kezdesz munkahelyen akkor elég rizikós lesz onnantól a dolog. Ezeknek ugyanis nagyon ritkán van happy end vége.
2022. jan. 22. 17:02
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Látom, te egyike vagy azon nők sokaságának, aki egy flörtölő férfiról azt képzeli, hogy akarhat tőle valamit. Egy dolog a flörtölés és egy teljesen más dolog az udvarlás. Egy tipikus férfi simán flörtölget egy nővel, egyszerűen csak azért, mert jólesik neki, s nem azért, mert "jelezni" akar bármit is. A férfiak nem "jelezgetnek", azt várva, hogy a másik fél dekódolja a jelzést, mint sok nő teszi. A férfiak 99%-a annyira nem mulya, hogy ne merjen egy randira elhívni egy nőt. Különösen mostanság, az email korában ehhez még oda sem kell állni a nő elé.
2022. jan. 22. 17:18
 16/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok viszonyt vele semmilyen formában sem, hiszen felesége és egy kisfia van. Szimplán jó barátnak tartom, csak nem akarom magam megégetni ezzel így inkább távolságot tartok.
2022. jan. 23. 09:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Végre valaki akinek van tartása! Jól teszed h távolságot tartasz!
2022. jan. 23. 12:04
 18/21 anonim ***** válasza:
79%
A 15-ös válaszoló valami más dimenzióban élhet, ha így látja, én férfiként sokat dekódoltatok, nem mindig olyan a helyzet,hogy egyértelműen közölhetjük a vágyainkat, pl. amit írsz kérdező, pont ilyen helyzet. Munkahelyen, ráadásul gyereke van...De valszeg vágyik rád és jól érzed. Ha szeretnél valamit, csináljátok tovább.
2022. jan. 23. 15:14
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
18. Te is ugyanolyan vagy mint a többi bal*asz a munkahelyen, teszitek az agyatokat, mert kell a trófea, mert amúgy meg ha nem lenne kénytelen együtt dolgozni veled az a nő le se sza*na lehet. Anyádnak dekódoltass, főleg ha családod is van. Vágyik rá? Biztos? Nem véletlenül csak arra a mi a lába között van? De te még biztatod hogy hajrá gyerünk, éljen a munkahelyi ba*zás, otthon meg mosolygunk hogy minden oké. Hallod van neked fogalmad arról hogy ha belemászol egy munkahelyi viszonyba milyen következményekkel jár? Kétlem. Szerintem meg okosan teszi ha nem megy bele ilyenekbe.
2022. jan. 23. 17:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Nyilván felnőtt nő vagyok, nem mások szava alapján fogok valamit tenni, avagy nem tenni. Saját döntést hozok. Csak érdekel, hogy ki hogyan látja, vagy én gondolom-e túl?
2022. jan. 24. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!