Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a férfi részéről "komolyabb" érdeklődés jele?
Van egy közel 40 éves férfi. Tavaly februárban munkahelyet váltottam, ott találkoztam vele. Eléggé nyers természetű, nem is sokat kommunikáltunk, míg én pár hét után visszatértem a régi munkahelyemre. A face-en ismerősök lettünk, azóta akármit posztolok, szinte mindig reagál.
Nekem (már amennyire megismertem) szimpatikus. Tudtommal kapcsolata nincs.
Részéről is lehet szimpátia? Hogyan venné a kezdeményezést?
Akár az is lehet vagy csak görgeti az idővonalát és mindenki, aki az ismerőse kap egy lájkot.
Szerintem rá ne írj közvetlenül, hanem próbálj Te is reagálni egy-egy posztra esetleg egy lájkkal vagy egy storyra akár írhatnál valamit, amitől megindulhat a beszélgetés.
F/26
Azért azt tudni kell, hogy elég egyszer likeolni és onnan kezdve a FB bedobja a hírfolyamba mindkettonek a posztokat, a likeoloeba es a tiedbe is az övét. Ha meg már ott van a hírfolyamban, nem nagy ügy likeolni. Nekem volt valaki, aki nem is volt ismerősöm, mert töröltem, mégis belike-olt és onnan kezdve minden posztja bekerült a hirfolyamomba, hiába nem reagáltam semmit, hiába nem volt ismerősöm.
Ettől függetlenul a túl sok like szerintem jelent valamit. Nekem is van olyan pasi, aki mindent belike-ol nálam, de amúgyis érzem rajta, hogy totál rám van kattanva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!