Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők vagy a férfiak az erkölcsebbek egy párkapcsolatban?
A durva az, hogy ez a statisztika is torzult némileg, mert sajna voltak olyan időszakaim, amikor meguntam, hogy semmi egyezés nincs és mindenkit jobbra húztam. Ilyenkor volt az, hogy szinte csak kövér, vagy gyerekes anyukákkal volt csak match, akik nem a célcsoportom. Na most ha azokat kiveszem, akkor mennyi lenne az a 0.3-as match arány? 0.1?
Amúgy a statisztika nem csak ennyi, vannak összehasonlítások az én adataimra és az átlag felhasználók adataira. Na ott volt egy szám, ami eléggé árulkodó volt, hogy ki mennyi embert húz jobbra. Nálam ugye ez a szám volt a 79 %, pasiknál 40 %, a nőknél kemény 7 % :D. Így már nem csodálkozok ezeken az arányokon. Covid időszakra is volt lebontás ezzel kapcsolatban, ott a nőknél már csa 6 % volt, a pasiknál 36 %. Covid alatt válogatósabbak a népek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!