Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők vagy a férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vagy a férfiak az erkölcsebbek egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 15:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos már nem a nők. Mindegyik hedonista, nagyképű, nekik alanyi jogon jár minden, ki akarják élni magukat stb.
2022. jan. 18. 18:30
 12/31 anonim ***** válasza:
15%

Az átlagos vagy átlag alatti kinézetű férfiak mivel ők örülnek annak ha sikerül akár egyetlen lányt annyira "megfogniuk", hogy az hajlandó legye nvelük maradni. A legtöbb nő végtelen lehetőség közül válogathat. A 10/10-es pasi is lehet, hogy csak pár "húzásra" van tőle (Tinder, Badoo).

Szóval a férfiak SOKKAL hűségesebbek. Már nem a 70-es években élünk, amikor apuka elment kurvázni, csalta a feleségét titkárnővel stb.

Egy nőnek a 21. században, az internet korlátlan uralmának korában ezerszer, milliószor több lehetősége és ez által nagyobb "szexuális értéke" van mint egy átlagos pasinak.

Az extrém jó pasik persze más helyzet, ők ugyanolyanok, mint a nők. Bármit megtehetnek.

2022. jan. 18. 18:30
 13/31 anonim ***** válasza:
84%
12: sok szerencsétlen pasasnak akkor kap vérszemet, amikor sikerül megszereznie egy nőt - "ó, sikerült? akkor lehet, hogy jobbat is tudok"... és újult magabiztossággal megy csajozni, és néha sikerrel is jár, mert a magabiztosság vonzó.
2022. jan. 18. 18:37
 14/31 anonim ***** válasza:
33%
jajj #10: Hát nem tudod? Incel logika kifordítva. A minimálisan fellelhető erkölcstelen nőkkel. Tudod, ahogy mi csak a felső 10%-val dugunk :D
2022. jan. 18. 19:03
 15/31 anonim ***** válasza:
85%

#12 Ezzel csak azt mondod, hogy a férfiak addig hűségesek, amig nincs lehetőségük a megcsalásra. Ha nem lennének rusnya okádék külsejű létformák, akkor ugyanúgy nem lennének hűségesek. Ez lenne az erkölcsösség mércéje?

"Egy nőnek a 21. században, az internet korlátlan uralmának korában ezerszer, milliószor több lehetősége és ez által nagyobb "szexuális értéke" van mint egy átlagos pasinak."

És lám, ennek ellenére is a felmérések azt bizonyítják, hogy a nők hűségesebbek. :D

"A man is only as faithful as his options"

2022. jan. 18. 19:29
 16/31 anonim ***** válasza:
32%

#12-es

A számból vetted ki a szót! Nem tudom miért pontoztak le téged amikor konkrét számokkal is bizonyítva van a dolog. Társkeresők adatbázisaiból szoktak információkat mondani.

Itt van pl egy videó konkrét igazi emberektől (illetve a sajátodat is meg lehet nézni mert le lehet tölteni):

https://www.youtube.com/watch?v=jPuQ1Wjd2Rk

Egyenesen sokkolóak a számadatok!!!! Az hogy vannak olyan dilinyós nők akik ennek az ellenkezőjét állítja már nem tudok mit mondani XD

Ha nem tenné még a cég is közzé bizonyos információkat akkor lehetne ezen vitatkozni, de így egyenesen röhejes az egész...

2022. jan. 18. 19:45
 17/31 anonim ***** válasza:
Ma már egyik sem.
2022. jan. 18. 20:31
 18/31 anonim ***** válasza:
34%

"sok szerencsétlen pasasnak akkor kap vérszemet, amikor sikerül megszereznie egy nőt - "ó, sikerült? akkor lehet, hogy jobbat is tudok"... és újult magabiztossággal megy csajozni, és néha sikerrel is jár, mert a magabiztosság vonzó."

Baromság, ez a legnagyobb bullshit amit sokan szoktak mondani.

Amikor végre lett barátnőm, egy átlagos, normális(nak tűnő) lány, eszem ágában sem volt ismerkedni vagy azt gondolni, hogy "jobbat" is kaphatnék. Megbíztam benne 100%-ig, imádtam, minden hibájával együtt.

Ő volt az aki mindig mindenből "többet, jobbat" akart, aki azt gondotla, neki jár a menőbb, gazdagabb, jobb képű faszi és persze így is lett csak előtte azért biztosra ment. Csak akkor csalt meg és szakított amikor már biztos volt, hogy nem marad egyedül egy percig sem. De persze én voltam a hülye itt is. Nekem azóta sincs senkim ő pedig köszöni nagyon jól elvan. De nyilván én vagyok a szar alak meg az én hibám az is, hogy annyi gerince nem volt, hogy azt mondja szakít velem és váljunk el békésen. Na mindegy.

Szóval hagyjuk ezeket a baromságokat, az összes haverom, barátom komoly kapcsolatban volt, mindenki normálisan viszonyult a dologhoz egyikük sem akart félremenni és hűségesek voltak. Mindegyik esetben a nő volt az aki félrekúrt és lelépett.

Egyikőjüket 7 éves kapcsolat alatt csalta meg a barátnője a felettesével az új munkahelyén.

Egy másik haver nője edzőtáborban egy olyan sráccal ment félre akit ráadásul ugyanúgy hívtak mint haveromat :D

A harmadik facebookról tudta meg, hogy a csaja már nincs vele. Énmondtam el neki, hogy eléggé furcsa dologra akadtam a face-n.

Van egy olyan ismerősöm akit a csaja kb. 1 éves párkapcsolatuk alatt 5-6-szor csalta meg különböző emberekkel

És még sorolhatnám a "hatalmas erkölcsös" nők hasonló ügyeit.

2022. jan. 19. 08:26
 19/31 VincentLaw ***** válasza:
79%

A volt exem is pont hasonlót művelt, akkor dobott, miután már biztos volt a másik kapcsolat. A poén, hogy azóta már azt a srácot is lapátra tette, és már mással van együtt. És ez egy normálisnak gondolt, eléggé visszahúzódó cuki lány. Én meg azóta is egyedül vagyok.

2022. jan. 19. 10:12
 20/31 VincentLaw ***** válasza:
32%

Kíváncsi leszek a saját statisztikámra.

2022. jan. 19. 12:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!