Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők vagy a férfiak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők vagy a férfiak az erkölcsebbek egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
2022. jan. 18. 15:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%
Látszik a pontozás alapján, hogy az "erkölcsös" nők hogy kiakadnak. Pl.: Amikor a 17 éves csaj több, mint 20 faszival volt már az erkölcs magasiskolája... :D
2022. jan. 19. 14:08
 22/31 anonim ***** válasza:
21%

Az összes válasz le van pontozva ahol a nőkről valaki negatív kritikát mer leírni még ha az saját magával történt akkor is. VAGY HA KONKRÉT SZÁMADATOK VANNAK! :D

Ez az oldal ritka gáz. Gondolom sok nő magára ismer aztán idegesek... :D

2022. jan. 19. 15:00
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

21

Nem tudom, mit kellene felpontoznia bárkinek azon, hogy itt bárki bármelyik nemre való gyűlölködésben kiadja a fáradt gőzt.

Nő vagyok, és alapból 18 évesen veszítettem el a szüzességem, most 30 vagyok és összese 3 férfival voltam, akik közül az utolsó több, mint 8 éve a párom. Soha nem csaltam meg senkit, ebben erkölcsös vagyok. Ha azzal jöttök, hogy hazug qrva vagyok, az nem engem minősít.

Másrészt pedig, én is tudok sok történettel szolgálni férfiak erkölcstelenségeit illetően (de elég lesz csak 2 konkrét példa most, de tudnám reggelig sorolni). Egyáltalán nem igaz, hogy aki nehezen tud összehozni barátnőt, az biztos megbecsüli, láttam erre is ellenpéldát. Saját tapasztalatom is van: az első párom már depressziós volt a visszautasításoktól, magánytól, és azzal jött, ha egyetlen barátnője lenne, örökre hűséges lenne hozzá és imádná. Összejöttem vele, 4-5 hónap után már elkezdte mondani, hogy ő nyitott kapcsolatot akar, és úgy érzi, hogy most, hogy végre kapott nőt, kinyílt előtte a világ és be szeretné hozni, amiről lemaradt, meg akarja élni a fiatalságát, de ugyanakkor szeretne mellettem is megmaradni, mert szeret. Amikor látta, hogy szó sem lehet erről, mindennek lehordott, önzőnek, pitsának nevezett, és azt mondta, hogy ő egy kincs, mert ő őszinte, míg más pasik simán csak csalnának és kész.

Más sikertelen férfitól is láttam ugyanilyet, vele egy barátnőm jött össze, 27 éves szűz volt a pasi, aztán az lett a vége, hogy már a húgával akart volna kefélni.

Reneteg van még, aki ha tehetné, úgy működne, mint a legszélhámosabb szépfiúk, csak sem a külseje, sem a kiállása nincs meg hozzá, és ezért próbál a jófiú szerepben tetszelegni. Nem állítom, hogy mindegyikre igaz, sőt, azt semm, hogy a többségre, csak azt, hogy bőven akad ilyen.

Szóval a hűség döntés kérdése, az nem hűség, hogy valaki a kutyának nem kéne, ezért nem megy félre.

Ugyanakkor pedig a párom, akivel 8 éve együtt vagyok, kifejezetten jó pasi, mégis tisztességes, visszafogott és normális.

Nincs sem nemi, sem külsőbeli különbség azt illetően, ki mennyire hűséges, bármilyen nemű és külsejű ember lehet ilyen is, olyan is, személyiség, értékrend, vérmérsétlet, neveltetés kérdése az egész.

Ja, és az én tapasztalataim sem kevésbé valóságosak, mint a tieitek.

2022. jan. 19. 15:14
 24/31 anonim ***** válasza:
76%

"ahol a nőkről valaki negatív kritikát mer leírni"

Ugyan mi a francot kezdenék egy olyan "kritikával", ami rám tudom, hogy semmilyen szinten nem állja meg a helyét, hiába vagyok nő?

Egyszerűen nem túl értelmes dolog egy komplett nemmel kapcsolatban kritikát megfogalmazni. Én nem is tettem soha a férfiakkal, pedig elő lehetne rukkolni férfi fronton is kínos számadatokkal. Pl. nemi erőszakot vagy bármilyen erőszakos bűncselekményt, pedofíliát illetően. De nem fogom ráhúzni ezeket random, ismeretlen férfiakra, és nem fogom azt mondani, hogy aki kikéri magának a francba, az biztos csak magára ismert.

2022. jan. 19. 15:23
 25/31 anonim ***** válasza:
43%
#24: Ha rád nem állja meg, akkor miért hisztizel miatta? És miért áll ebből a fél oldal? Tényleg, amint egy férfi rosszat ír egy nőről vagy párról a környezetében, akármilyen szépen is teszi, azonnal lepontozzátok és páran még ki is akadtok. Ja és alap, hogy itt minden nő kivétel.
2022. jan. 19. 21:51
 26/31 anonim ***** válasza:
94%
Közel sem hisztiztem, csak én is leírtam normálisan a véleményem + pár tapasztalatom. Nem értéktelenebb, mint a tiétek. ☺️
2022. jan. 20. 00:06
 27/31 VincentLaw ***** válasza:
48%

Megjött a statisztikám, elég siralmas :D

[link]

212231 jobbra-balra húzásom volt összesen közel 5 év alatt.

Ebből 167218 ami jobbra ment.

Ez százalékosan annyit takar, hogy a lányok 78,79 %-át húztam jobbra.

Ebből összesen 565 match lett, ami a jobbra húzott lányokra nézve keményen 0.338%. Még a fél százalákot sem éri el :D

Szóval aki ezek után azt mondja majd nekem hogy túl válogatós vagyok, meg csak a 10/10-es csajokat húzom jobbra, megmutatom neki ezt a statisztikát. Ha pedig igaza van, akkor azt jelenti, hogy a tinder közel 80% ban csak 10/10 es csajokat dobál be a felhasználóknak :D

2022. jan. 21. 13:22
 28/31 anonim ***** válasza:
17%

#26: De, hisztiztél. Nem a tapasztalataid leírásával volt a gond.

#27: Szerinted az itteni nőnemű egyedeket érdeklik a tények és a számok? :D Erős többségük csak a saját frusztrációját köpködi ide.

2022. jan. 21. 15:50
 29/31 anonim ***** válasza:
52%

" De, hisztiztél."

Mesélj csak, hol? :)

2022. jan. 21. 16:02
 30/31 anonim ***** válasza:
5%

#16 os vagyok és a #27-esnek írok

PONTOSAN!! :D

És a nők tényleg olyan szinten agyi rokkantak hogy ezt még tagadják is amikor a valóságban SOKKAL siralmasabb az egész mint azt sokan mondják. Meg lehet nézni az számokat! Szánalmas az egész...

Színtiszta hipergámia van... Legalább most már tudjuk a konkrét valós számokat is amin nem tudok hogy sírjak vagy nevessek XD

Érdemes ezt majd a nőknek is mutogatni amikor hisztiznek.

2022. jan. 22. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!