Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány az, ha egy férfinak hiányzik az elő 2-3 foga? Nőktől kérdezném persze. Fél éve sikerült kitörnöm egy biciklis balesetben 2 első felső fogamat, illetve a harmadikat is majdnem, de azt megtudták menteni.
19. Azt kihagytad hogy a házas nők naponta 5X akarják a szexet, a három gyerek és a napi teendők sehol sem játszanak be. A férjüknek meg sem árt az 5 menet, 2 perces pihenőkkel simán viszi az órás etapokat. Ja, és fülig szerelmesek 20 év után is. Várj, mik is szoktak még lenni...? Egyesek szerint minden férfi 5 perc alatt találhat nőt, ha nem lennének incelek. A párválasztás az igazi választás, mi több válogatás! Azaz az emberek válogatnak mielőtt leállnak a legmegfelelőbbel. Hmmmm, melyik nővel legyek? A szupertestű Arankával aki mellesleg házias és szextündér, vagy a modell Timivel, aki profi szinten zongorázik, esetleg a csinos vállalkozó Katival, aki 23 évesen már 100 milliós vagyonnal bír. Esetleg a gyönyörű versenytáncos Petrával? Hmmmm, gondolkodnom kell, mind engem akar! :D
Háááá persze, a szex sosem téma, az mindig van, extrém változatos és szuper. Egzisztencia ugyancsak nem kérdés, minden földi jó a lábuk előtt hever. Egyébként mindenben igazad van. Majd már én is kipróbálom hogy naponta 10 személyiséget formázok meg. :D
Nem feltétlenül mindenkinél kizáró ok. Apukámnak kitört a felső első 2 foga egy autóbalesetben, anyukám mégse hagyta el. (Ez még azelőtt történt, hogy megszülettem, szóval nem a "gyerek miatti kényszer" volt az oka.)
Igazából neki pont hogy ki kellett volna húzni korábban 1-1 fogát hogy normálisan elférjenek, így neki végül nem is lett pótolva, csak szabályozva, szépen behúzódott középre a két "következő" foga, pár év után már abszolút nem is észrevehető, hacsak valaki nem direkt a fogait bámulja hosszú percekig, ami elég creepy szerintem. :D
Szóval, ha belátható időn belül normalizálódik a helyzet, akkor szerintem nem a világvége.
Ha jól emlékszem, még nem is voltak kapcsolatban, még csak barátok voltak akkoriban.
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy együtt voltak-e már. Ha nem, akkor "nem utasította el emiatt" az aktuális.
Csak nem hittem hogy ennek ekkora a jelentősége, nem akartam még hosszabb regényt írni, a lényeg úgyis csak az volt, hogy nem volt kizáró tényező.
#24 Már megint. Tudja ilyen az anyagi helyzete...
Fasza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!