Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hátrány az, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány az, ha egy férfinak hiányzik az elő 2-3 foga? Nőktől kérdezném persze. Fél éve sikerült kitörnöm egy biciklis balesetben 2 első felső fogamat, illetve a harmadikat is majdnem, de azt megtudták menteni.

Figyelt kérdés
Jelenleg nincs annyi felesleges pénzem hogy megcsináltassam, de tervben van. A kérdésem az lenne, hogy kizáró ok ez ismerkedésnél? 30/F
2022. jan. 18. 12:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%

6.

A karakter neve Alfred E. Neuman és neki valóban csak egy foga hiányzik, de már attól is retardált hatást kelt (bár ebben a fülei inkább vétkesek, a Simpson család egyik részében a Mad magazint "Lapátfülű Lajcsi Lap"-nak fordították az alulfizetett fordítók.

2022. jan. 18. 12:48
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
11: ez érdekes, hogy kinek mi marad meg benne... most így megnézve tényleg lapátfülű, de eskü, nem emlékeztem rá :D. Nekem csak a fogak maradtak meg.
2022. jan. 18. 12:52
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hááát attól függ, milyen gyorsan tudnád megcsináltatni, illetve fontos az összkép. Ha ismeretlenül randizunk, akkor kizáró ok. Ha régebbről ismerlek és úgy randizunk, és mondjuk fél éven belül rendbe lesz, akkor nem hiszem.
2022. jan. 18. 12:55
 14/33 anonim ***** válasza:
74%

Azért ez nem olyan egyszerű mármint pótlás ügyileg.

Anyagilag sem olcsó, és nem lehet ukk mukk fukk megoldani.

Ha megmaradt a foggyökered, akkor koronával lehet, néhány hét alatt megvan. Ismeretlen számára láthatatlan lesz. Fogorvos kiszúrja egyből, vagy ha a barátnőd sokat néz a szádba :D

Ha nem maradt semmi az nagy szívás. Nem véletlenül próbálják meg minden áron megmenteni minden egyes menthető részét a fognak ameddig csak lehetséges.

Fis fos megoldások azonnal vannak, aztán olcsóbb is de lehet szenvedni tőle egy életen át, meg lehet ki is kell cserélni, de az meg majd egy év ameddig fogak nélkül kell járni...

Attól függően mi van a fogaid helyén fogorvos a korona miatt vagy implantológus ha semmi nincs.

Egyik se olcsó de a pótlás az sokszorosa árban és időben a koronának.

Attól is függ mennyi fogad hiányzik...

Nyilván sokat ront az összképen.

Egy rossz fogorvos jól elbánhat néhány 10k spórolás vagy lehúzás árán egy két évtizedre a pácienssel.

Nagy áldás hogy modern fogorvosok vannak, de nagyon nem mindegy ki az orvos.

Mindenképp menj el. Ne ingyeneshez. Konzultáció nem ingyenes de kibírható árban van. Felmérik mi az ami nálad lehetséges, és adnak egy ajánlatot is hogy ez időben és árban hogy nézne ki.

Mivel erősen 6 számjegyű, de nagyon könnyedén lehet 7 számjegyű téma is így a részlet fizetés is opció sok helyen, ahogy egyenként haladnak a folyamatok úgy be be fizetsz valamennyit.

2022. jan. 18. 13:13
 15/33 anonim ***** válasza:
86%

Ne etessétek már a trollt könyörgöm! Naponta tesz fel ilyen ártatlannak tűnő 3IQ-s kérdéseket.

A következő az lesz majd neki, hogy "titeket zavarna ha lenne egy kosz folt a nadrágomon? Kedvenc nadrágom, de valami megfogta, nem hozza ki a mosópor..."

Erre meg jönnének a nagy ötletek, hogy vegyél új nadrágot, használj folt eltávolítót. Ki az a h*lye aki felnőtt létére ezt nem tudja??? Aszongya előről hiányzik két foga, ez zavaró-e az ismerkedésnél? Nem bammeg, tök vonzó. Erre jönnek a komoly válaszok...

Ha kalapáccsal az újjamra csapok az fáj. Akkor most ne üssek rá hogy ne fájjon?

Erre is jönnének a komoly válaszok... ez a hely még hova sűllyedhet? Kérdezők és válaszolók tekintetében természetesen.

2022. jan. 18. 13:38
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

15: lehet, hogy én vagyok még naiv... de ez nem tűnt nekem akkora kamukérdésnek. Léteznek ilyen balesetek, és létezik olyan pasas, akiben annyira nagy a csajozhatnék ezek után, hogy reménykedik abban, hogy van nő, akit nem zavar, hogy hiányzik az első két legszembetűnőbb foga.

Azért nekem ez még nem az a szint volt, mint 1-2 éve az, aki olyanokat kérdezett, hogy "zavarna-e, ha a barátnőd beleharapna a kutyádba" meg a "zavarna-e, ha a barátnőd odasz...a az előszoba közepére". Ilyenkor én azért inkább vélelmezem az igazságot, ha nem tudom 100%-ig, hogy trollkérdés, mert ha igaz, akkor lehet, hogy segítek a válaszommal, még ha fogalmatlan is az illető egy kicsit- Ha meg troll volt, oké, 2-3-5 percet feláldoztam az életemből... és akkor sem az én szegénységi bizonyítványom, hanem a trollé, hogy neki ez a legnagyobb öröme a világon.

2022. jan. 18. 13:48
 17/33 anonim ***** válasza:
15%

Oké, itt megkérdezi mivel annyira életképtelen hogy önállóan nem tudja hogy ez hátrány. Kiadom magam 24/L-nak. Figyelj!

"Kérdező! Engem nem zavarna, ez csak egy apróság amin lehet változtatni. Ha emberileg rendben vagy, és nem utasítanálak vissza ez miatt. Szerintem téged se zavarjon, nyugodtan ismerkedj!"

Majd erre azt gondolja: Jéééééé, ááááááá, úúúúúúú ez tényleg nem nagy gond, azt írta 24/L hogy ő simán ismerkedne velem! Akkor minden rendben.

Sőt 24/L biztosan egy szuper szexi nő, már most is feláll rá ha csak elolvasom amit írt!"

Itt csak az a baj hogy ez egy anonym fórum, én nem vagyok 24/L, de még nő sem. ;)

2022. jan. 18. 13:58
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerencsére kevesebb szokott lenni a troll, mint a normális válaszoló... és ha van egy pici agya, azért látja, hogy melyik típusú válaszból van több, mit hogy értékeltek. Persze, van az a kivételes balf..., aki arra vár, hogy vki mondjon neki vmi olyat, ami az egóját legyezgesse, az már az ő baja, ha elhiszi, aztán puffan :D.
2022. jan. 18. 14:07
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

17.

Ez az anonim oldalak sajátja, már akkor felére csökkenne az ilyesmi, ha állandó kiírt nicknévvel kellene futnia mindenkinek. Akkor is lennének trollok, meg akiknek 5 fiókja van, de nem lenne ekkora a kamuzás, trollkodás mértéke. Jelenleg még következetesnek sem kell lenniük, az egyik kérdés alatt ő a Mr.Motoros-Arc, két kérdéssel később 22/L, aztán ő a menő negyvenes sármos szivar, később meg az aggódó anyuka, ahogy épp a trollkodás megkívánja.

Nem véletlen repkednek a kamu-adatok, milliós fizetés úgy, hogy szabadidejükben állandóan a gyakorin vannak, mindenkinek mindig van egy olyan kapcsolata ami a valódi kérdezőre cáfol, bármilyen ügyről is legyen szó, politika kategóriában mindenki őrgróf meg arisztokrata leszármazott, '56-os hős rokonsággal, ezotériában már mindenkivel történtek természetfeletti dolgok, szexualitásban minden ottani nő multiorgazmus képességével rendelkezik, a férfiak meg 23 órás erekcióval, a család kategóriában pedig mindenki példás, szép életet él, aki meg nem, azt támadják.

2022. jan. 18. 14:13
 20/33 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló volt, bár én nem biciklibalesetben, ahhoz túl jól kung fuzok. Majdnem 200 volt az egész, és összesen 4,5 óra.

Amíg nem volt fogam elől, nem volt változás. Megkérdezték mi volt, elmondtam. Most hogy meg van csináltatva, továbbra sincs változás.

2022. jan. 18. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!