Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi átlagában többet költ egy kapcsolatban és ismerkedésnél? Ha igen miért neki kell többet költenie?
Szerintem az költ többet akinek több van. Ez általában a férfi szokott lenni. De lehet kivétel.
Egyetemistaként többször ismerkedtem / összejöttem olyan nővel aki jobban állt tőlem anyagilag. Volt akivel felváltva hívtuk meg egymást, de olyan is volt aki tudva hogy hozzá képest hogyan állok, nem engedte, hogy bárhol én fizessek mert engem nagyon megterhelt volna, neki meg meg sem kottyant.
Ami fontos szerintem, hogy ne hozzuk egymást olyan helyzetbe, hogy olyan szórakozást választunk ami komoly anyagi teher a másiknak. 1-1 csésze kávé egy normális nem túlárazott helyen belefér a legtöbbünknek és ebben az esetben meg irreleváns, hogy ki fizet. Talán ekkor azért jobb ha a férfi, csak a gesztus miatt.
De pl aki engem hívott meg mindenhova azt mondta, hogy nem szereti ha egy férfi hívja meg őt, mert úgy érzi, hogy le van fizetve.
Az a vélemény meg számomra vérlázító, hogy a nő idejét vagy nemiszervét értékesebbnek gondoljuk mint a férfiét. Mit ad a férfi a nő idejéért ? Hát a saját idejét ami semmivel sem értéktelenebb!
Nincs azzal bajom, hogy fizessen a férfi, mert szép gesztus tényleg, de az indok nem mindegy. Ha a férfinek nem megterhelő úgyis kifogja fizetni, de jól tud esni, ha ezt annak ellenére tehetjük, hogy nem elvárás.
Mamahotelben élve és dolgozva én könnyebben kifizetek dolgokat egy randin, mint mondjuk egy Jászságból Pestre felköltözött lány, aki albiban él. Tehát én emiatt meg szoktam hívni mindig a lányokat.
Egyedül az a baj, hogy ahogy megtudják, hogy otthon lakom, jön a lekoptatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!