Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi átlagában többet költ egy kapcsolatban és ismerkedésnél? Ha igen miért neki kell többet költenie?
20.
Sajnálom a leendő párodat, de téged is, elég sivár életed lehet.
Ha érdekel egy nő, akkor evidens, hogy szeretném jobban megismerni, aminek szeretem megadni a módját. Lehet sétálgatni az utcán és egy plázában venni az automatából kávét, de az elég suttyó dolog.
Én inkább meghívom egy kávéra/teára/fagyira, nem az a párezer forint fog a földhöz vágni, akkor az a cél, hogy mindketten jól érezzük magunkat.
Ha lesz 2. randi, akkor simán belefér egy vacsi vagy mozi (vagy mindkettő) vagy egy belépő valahova. Én hívom el randizni, nekem kellemetlen lenne, ha elkérném a felét.
Amikor megismertem a feleségemet szó szerint harcolni kellett vele, hogy ne fizesse ki mindennek a felét, mert én hívtam meg. Mivel jól sikerült, így utána ő hívott fel, hogy viszonozná a vacsit és találkozzunk. Ennek 15 éve, azóta is együtt vagyunk.
Ha első alkalommal elviszem a belvárosba sétálni és eszünk a sarki gyrososnál 700-ért, akkor is lehet így alakul és összejövünk, de én szeretem megadni mindennek a módját. Ezért gondolom úgy, hogy ha valakit komolyan veszek arra költenem "kell" és nem sajnálom a pénzt.
24-es, csak 15 éve még sokkal normálisabban történt az ismerkedés. Össze se lehet hasonlítani, ma mivan. A média kitermelte a randiszédelgőket, a csak vacsira utazókat (ezekről évekkel ezelőtt több cikk is volt).
Ha ma kikerülnél a randipiacra, lehet nem találnál senkit. Nem egy ilyen panaszt is hallottam már.
26.
Ha nem akarsz semmit tőle, miért vacsoráznál vele. Ennyire csóró vagy, hogy rá vagy szorulva vacsora meghívásokra?
Nagy átlagban a férfiak többet keresnek, ezesetben pedig úgy fair, ha (arányosan) többet is költenek szerintem.
Ezt írom úgy, hogy a saját kapcsolatomban én keresek többet, és teljesen evidensnek gondolom, hogy többet is fizetek.
28!
Szerintem a 26-os pont ezt írta, amit te is, hogy nem nézné egy ingyen vacsiért a pofáját egy faszinak sem.
Mi nem érthető ebből??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!