Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi átlagában többet költ egy kapcsolatban és ismerkedésnél? Ha igen miért neki kell többet költenie?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 20:58
11/33 anonim válasza:
8. Hajjak meg uzsorára randiznék veled, a lényeg, hogy boldog legyél.
12/33 anonim válasza:
10, ha az időmért fizet, azt nem nagyon lehet máshogy érteni.
14/33 anonim válasza:
Ha sokat költesz a randin és nem jön össze a dolog, akkor pénzt vesztesz. Ha próbálsz filléreskedni, akkor meg a saj mondhatja azt, hogy jaj biztos valami suttyó, mert még egy kajára se tud elvinni, nincs életcélja, nem dolgozik. Ez egy ördögi kör.
15/33 anonim válasza:
Vótá má úgy randizni hogy vasárnap mikó minden zárva, csak úgy sétász a csajjal a természetben. Sehun egy ATM, sehun egy Terminal, Sehun egy fizetőpincér, csak a csaj meg te, meg a randi.
Vót má ilyen? Votá má valaha önmagad? Kit kivánsz? Mit kívánsz? Mutű kívánod? Köll ez neked? Köllesz te bárkinek is? Mitű köllesz te bárkinek is?
Ennyit tudsz?
16/33 anonim válasza:
Soha egyetlen pasi sem költött rám többet, mint én a pasira
17/33 anonim válasza:
7-8, a boltban is próbálj meg az időddel fizetni, kivágnak majd, mint a macskát szarni. Miért gondolod, hogy csak mert lik van alattad, értékesebb az időd, mint a pasiké?
18/33 anonim válasza:
17.
Nem véletlen, hogy nem hosszútávon lizíngelik.😄
20/33 anonim válasza:
17
Pontosan azért mert, p*ncim van! Neked meg farkad! Miért akarnek a boltban az idömmel fizetni? A boltnak én nem kellek, a bolt kell nekem! a pasiknak viszont én jobban kellek, mint ők nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!