Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogadjam el a közeledését?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogadjam el a közeledését?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben sokat változtam. Adok magamra, festem magam, szebb lettem és magabiztosabb, az alakom is jobb, mint régen. Egy srác, aki régen visszautasított most rámírt hogy "nosztalgiát érez és dumálhatnánk". LEhet ennek köze a változásomhoz, beszélgethetek vele?

19L

2022. jan. 15. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Amikor kicsípem magam sokkal többen körűlzsonganak... ezért járok olyan ruhákban amiben elvegyűlhetek.. utálom ha csak a kűlsőm miatt vagyok érdekes..
2022. jan. 15. 23:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"régen visszautasított"

Újra megteheti, és akkor még jobban fog fájni.

2022. jan. 15. 23:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
köze van a változáshoz, éppen ezért nem beszélhetsz vele
2022. jan. 16. 00:20
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
#3 nem értek egyet a gondolatmeneteddel. Szóval azért, mert valaki nem tetszett régen, mert mondjuk duci volt, most viszont már tetszik, mert nem az, az azt jelenti hogy én egy rossz ember lennék?
2022. jan. 16. 00:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem aláznám magam..akkor nem kellettem..
2022. jan. 16. 00:41
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Az emberek folyamatosan változnak, érnek (már aki). Egy beszélgetésben szerintem még nincs semmi rossz.

Bár nekem ez a "nosztalgiát érez és dumálhatnánk" szöveg erős ellenérzést váltana ki. De kb az anyátok lehetnék, szóval lehet ma már másképp van.

De az biztos hogy a külsődre figyelt fel, ami önmagában nem feltétlenül baj. Ha belemész a beszélgetésbe, azért légy óvatos.

2022. jan. 16. 02:55
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Összejönnék vele, aztán kirúgnám.
2022. jan. 16. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem pazarolnam az idot.

Keretlenbe raknam az uzeneteit, igy tudtom nelkul irhat barmikor, ugyse tudnam meg.

2022. jan. 16. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben olyan ,, dughatnékom van " felhangot érzek. A helyedben vigyáznék vele.
2022. jan. 16. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
"Nosztalgiát érez és dumálhatnánk" = "nosztalgia dugna veled"
2022. jan. 16. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!