Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadjam el a közeledését?
Az elmúlt időben sokat változtam. Adok magamra, festem magam, szebb lettem és magabiztosabb, az alakom is jobb, mint régen. Egy srác, aki régen visszautasított most rámírt hogy "nosztalgiát érez és dumálhatnánk". LEhet ennek köze a változásomhoz, beszélgethetek vele?
19L

"régen visszautasított"
Újra megteheti, és akkor még jobban fog fájni.

Az emberek folyamatosan változnak, érnek (már aki). Egy beszélgetésben szerintem még nincs semmi rossz.
Bár nekem ez a "nosztalgiát érez és dumálhatnánk" szöveg erős ellenérzést váltana ki. De kb az anyátok lehetnék, szóval lehet ma már másképp van.
De az biztos hogy a külsődre figyelt fel, ami önmagában nem feltétlenül baj. Ha belemész a beszélgetésbe, azért légy óvatos.

Nem pazarolnam az idot.
Keretlenbe raknam az uzeneteit, igy tudtom nelkul irhat barmikor, ugyse tudnam meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!