Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen körülmények között van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen körülmények között van esélyem rá, hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

5 éve, a szüleim válása óta a nagymamámnál lakok. Júniusban végeztem egyetemen. Előtte két évet dolgoztam (meg egyetem alatt is diákmunkát), van spórolt pénzem, az a tervem, hogy 1-2 éven belül veszek lakást hitelre, önerővel. Viszont jelenleg a viszonylag kevés pénzemen (kb 2 millió) kívül nem sok mindent tudok felmutatni, pl nincs kocsim. Munkát csak most sikerült találnom, bizonyos okok miatt csak október elején tudtam elkezdeni munkát keresni, így kb másfél éve nem dolgoztam (az iskola utolsó évében a szakdolgozat meg a lezárás miatt nem vállaltam diákmunkát). 27 vagyok most, de még 1 évig úgy néz ki, hogy nem tudok elköltözni.

Egyébként szeretek biciklizni, konditerembe járni, futni. Egyéb hobbiként szeretek olvasni, nyelvet tanulni, filmezni.

185 centi magas vagyok 82-85 kiló. Eddig sajna csak egy barátnőm volt (az is csak 4 hónapig tartott). Magamról azért írok kevesebbet, mert inkább az érdekel, mennyire taszító egy lánynak, ha ennyi idősen valaki a nagymamájánál lakik.

2022. jan. 11. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a mama nem egy mindenlébekanál aki szex közben rátok nyit,cseszegeti a lányt folyamatosan ,beszólogat,elviselhetetlen akkor szerintem nem gáz foleg ha elmondod hogy 1 év múlva venni akarsz egy saját lakást és ez csak átmeneti.
2022. jan. 11. 19:54
 2/5 anonim válasza:
100%

Rossz helyen tetted fel a kérdésed... Rengeteg troll, lelkileg sérült vagy szánalmas mentalitású ember fog ide írni, hogy ásd el magad! Ne hallgass rájuk! Nyílván van az réteg, akinek számít, hogy a mamádnál laksz és nem keresel nettó 400 felett(többnyire ők vannak fent GYK-n), de rengeteg rendes, normális lány is rohangál a világban akinek nem az anyagiak és a lakóhelyed fognak számítani.

Rengetegszer azt tapasztalom ismeretségi körömben, hogy a "majd együtt felépítjük az életünket" mentalitása van a nőknek, csak ehhez kéne találni egy normális értékrendel rendelkező férfit. Tehát van ilyen is. A minimális, saját magad eltartásához szűkséges anyagiakon felül nem lesz gond ezzel a részével.

Sokkal fontosabb kérdés, hogy fejben, jellemben milyen vagy!

2022. jan. 11. 19:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán van esélyed így barátnőt talalni.

23/L

2022. jan. 11. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
A Párom is a szüleivel lakott. Minek ment volna albiba egyedül? Igy legalább tudott segiteni nekik. Aki azt nézi hogy kinel laksz azt jobb ha el is felejted.
2022. jan. 11. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es: pedig nagyon sokan ezt nézik! Húszas éveim vége fele megkaptam ezt párszor, hogy egy férfinak önállóbnak kellene lennie, legyen egzisztenciája. Aztán munkahelyváltás miatt költöznöm kellett, így ez a probléma megoldódott. Viszont így jóval kevesebb pénz marad, mert drága az albérlet
2022. jan. 12. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!