Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne első szex előtt bevenni egy gyógyszert?
Nagyon izgulós vagyok és az első pár alkalom tini koromóta problémás, mert nem megy úgy a dolog, ahogy szeretném. Amikor volt tartós kapcsolatom akkor is néha be kellett vennem, mert ha kicsit is máshol jár az eszem gond van. Emiatt is van itthon clavin ultra (viagrához hasonló) és be akarom venni. A lánynak muszáj lenne elmondanom, mert nem akarok mindig gyógyszerrel teljesíteni, de anélkül meg normál állapotomban nem megy ilyen sokáig és később sem akarok neki csalódást okozni.
Lányok ti mennyire ábrándulnátok ki, ha a randipartner, akivel szexre kerül a sor elmondja őszintén, hogy izgulós és emiatt kell egy kis segítség?
Bevallom, tényleg agyaltam egy darabig, hogy talán nem nézek ki elég jól. De hamar túllendültünk rajta, sokat beszélgettünk róla.
Én továbbra se ajánlom a gyógyszert, nagyon könnyen kiderül, ráadásul a mellékhatások még kellemetlenebb estét eredményezhetnek mintha csak simán nem állna fel. :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!