Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfelejtettem bevenni a gyogyszert. Mikortol leszek vedett?
Elfelejtettem bevenni egy fogamzasgatlo tablettat harom nappal az utolso gyogyszer elott. Ezt kesobb sem potoltam. Azota volt a 7 napos szunet, es most szedem egy hete ujra a gyogyszert. Osszesen tehat mar 17 napja volt a kihagyas, viszont csak 10 gyogyszert vettem be azota.
A betegtajekoztaton nem talaltam semmit, es a virus okozta helyzet miatt az orvosom nem elerheo.
Az lenne tehat a kerdesem, hogy szeretkezhetek e mar a parommal egyeb vedekezes nelkul, ha nem akkor mikor tehetem ujra?
Magyarán össze-vissza szedted? :o
Ha csak ama egy tablettát felejtetted el bevenni és a placebo után rendben újra kezdted rendben a szedését akkor nem kell kieg. védekezés. Ha a szedést 1 héttel később kezdted meg, akkor megint meg kell várnod amíg az első teljes levelet végigszeded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!