Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz lenne első szex előtt bevenni egy gyógyszert?
Nagyon izgulós vagyok és az első pár alkalom tini koromóta problémás, mert nem megy úgy a dolog, ahogy szeretném. Amikor volt tartós kapcsolatom akkor is néha be kellett vennem, mert ha kicsit is máshol jár az eszem gond van. Emiatt is van itthon clavin ultra (viagrához hasonló) és be akarom venni. A lánynak muszáj lenne elmondanom, mert nem akarok mindig gyógyszerrel teljesíteni, de anélkül meg normál állapotomban nem megy ilyen sokáig és később sem akarok neki csalódást okozni.
Lányok ti mennyire ábrándulnátok ki, ha a randipartner, akivel szexre kerül a sor elmondja őszintén, hogy izgulós és emiatt kell egy kis segítség?
Neked melyik tetszene jobban? Ha egy nő el tudna lazulni mikor veled van, és élvezi a dolgokat, vagy pedig ha benyom 1-2 xanaxot szex előtt, mert fél hogy fájni fog?
De itt most a férfiszemről van szó. Hogy egy férfira milyen hatással van ez az egész. A várakozástól pedig semmivel sem lesz jobb. Nem fognak elmúlni a lelki sebek, nem lesz hirtelen tesztoszteronbomba kefegép.
És ne keverjük már össze a nők és a férfiak működését! Ha egy férfi nem képes teljesíteni szexuálisan, az olyan tragédia, amibe bele lehet őrülni. Itt nincsenek pardonok. És a nők is akármit mondanak, nem szoktak megértően hozzáállni a dologhoz. Persze úgy tesznek, majd pár hét múlva kitalálják, hogy szakítanak.
Tehát a nő jobb ha xanaxot vesz be hogy kiüsse magát, vagy jobb ha magától lazul el?
"És ne keverjük már össze a nők és a férfiak működését! Ha egy férfi nem képes teljesíteni szexuálisan, az olyan tragédia, amibe bele lehet őrülni"
Hát ez nagyon aranyos, cserébe a nőknek FÁJDALMAS lesz a szex, ha nem megfelelő a hangulat. A férfiakkal elég egzotikus dolgoknak kell történni ahhoz, hogy fájdalmas legyen az aktus.
Miért más? Adott egy ember, aki szorong és izgul, a görcsös állapotban pedig képtelen az élvezetes szexre. Hiába akarod bemagyarázni, hogy kb. külön fajok a nők és a férfiak, nincs akkora különbség.
Amúgy másik oldalról átéltem, a jelenlegi élettársamnak is volt ilyen gondja eleinte, eszembe se jutott hogy problémázzak rajta, vártunk egy kicsit, azóta minden a legnagyobb rendben. ;) Ha bogyókat nyomott volna be alapos egészségügyi ok nélkül, hogy elfedje a problémát, akkor leléptem volna.
Most komolyan azt kellene elmagyaráznom, miért más a férfi és a nő!? :D
Azért a mondást ugye ismered, hogy a fiúknak ez van, a lányoknak meg az?
Ja persze, itt gyakorin amúgy mindenki olyan odaadó, megértő, és mindenkinek megoldódtak a problémái attól az elvtől, amit ő alkalmaz - csak valahogy ezek VÉLETLENÜL sosincsenek köszönőviszonyban sem a valósággal.
Szerinted melyik nemre nem lehet igaz ez a kettő közül? "Adott egy ember, aki szorong és izgul, a görcsös állapotban pedig képtelen az élvezetes szexre." Megindokolnád, hogy miért nem lehet ez igaz egy nőre vagy egy férfira?
Nincs köszönőviszonyban a valósággal? Attól még, hogy te tahókkal találkozol, attól még létezek, nem egy chatbottal beszélsz. :DD
Szerinted melyik nemre nem lehet igaz ez a kettő közül? "Adott egy ember, aki szorong és izgul, a görcsös állapotban pedig képtelen bármilyen szexre."
Tudod, orgazmust könnyebb tettetni, mint erekciót.
"Tudod, orgazmust könnyebb tettetni, mint erekciót."
Max ha szűz a partner. :D
És egyébként a fájdalmat nem olyan könnyű palástolni, az adott esetben fellépő vérzés is elég feltűnő.
Na jól van, száz szónak is egy a vége. Én férfi vagyok, és hasonló gondokkal küzdöttem, mint a kérdező. Éppen ezért pontosan tudom saját tapasztalatból, hogy a nők mennyire megértőek az ilyen problémák esetén. Eljátsszátok, hogy minden oké, de közben rögtön elkezdtek agyalni, hogy ezzel valami nem oké. Miféle fickó az, akinek még a farka sem áll fel rendesen?! És tudod mit? Igazatok van. Tényleg lelki problémákra utal az ilyesmi. Tényleg baj van azzal a férfival.
Úgyhogy nem véletlenül ajánlom én a kérdezőnek, hogy maradjon csendben, és inkább vegye be a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!