Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre bejelenteni, hogy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre bejelenteni, hogy pár hétig nem nagyon fog rám érni?

Figyelt kérdés
A barátnőm vizsgára készül. Jelenleg az iskola miatt távkapcsolatban vagyunk. Bejelentette hogy pár hétig nem nagyon fog rám erni, de igyekezni fog megoldani a kapcsolattartást velem. En ezen kicsit felrántottam magam. Ez az igyekezni fog ez kb olyan erzest keltett bennem, hogy legyek hálás ha szán rám időt, másrészt meg ha nem, akkor megvan erre az indok. Titeket ez hogyan érintene?
2022. jan. 10. 10:29
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:
18-as hagy ne mondjam az én munkám mivel jár. Viszont soha eszembe nem jutna hogy erre hivatkozva ne beszéljek akár napokig a másikkal.
2022. jan. 10. 11:01
 22/54 anonim ***** válasza:
0%

Tisztességes.

Feltéve, ha igazat mond, amit sosem lehet tudni (ez mindkét nemre, minden korra és népcsoportra igaz, az emberek sokszor nem mondanak igazat, sokszor nem is szándékosan - ilyen a természete az emberi fajnak), de feltételezd, hogy igen.

2022. jan. 10. 11:03
 23/54 anonim ***** válasza:
14%
De, mondd csak, mivel jár a munkád.
2022. jan. 10. 11:04
 24/54 A kérdező kommentje:
Bizony szakítani fogok, mert nem vagyok tini hogy benyeljem a napokig nem fogok rá erni dumát. Ez leforditva: napokig rád nem akarok rád érni, de ha kedvem lesz előveszlek. Szóval ennek nincs értelme. Egy kapcsolatot pláne egy távkapcsolatot fent kell tartani sokkal jobban mint egy normál kapcsolatot.
2022. jan. 10. 11:04
 25/54 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, mit tanul amúgy a párod?
2022. jan. 10. 11:05
 26/54 A kérdező kommentje:
23-as a lényeg az hogy sosem siránkozom es nem a kifogast keresem hanem a megoldást. Ha a másik fél nem igy all hozzá az ertelmetlen.
2022. jan. 10. 11:05
 27/54 anonim ***** válasza:
75%
Mi a munkád?
2022. jan. 10. 11:07
 28/54 A kérdező kommentje:
Orvosira jár. Tudom hogy sok a tanulnivaló, es támigatom is ebben. Viszont ezt már nonszensznek tartom hogy napi pár perce vagy nem lesz, vagy ha igen akkor kb legyek neki hálás emiatt. Ez azert nonszensz.
2022. jan. 10. 11:07
 29/54 A kérdező kommentje:
27-es te miert nem a lényeget veszed észre? Ennyire naiv vagy? Az ember vagy a megoldast keresi vagy nem. A másik fél jelen esetben nem, hanem előre felmentést gyárt.
2022. jan. 10. 11:08
 30/54 anonim ***** válasza:
88%

Megtaláltad a megoldást a problémádra kérdező. Szakítotok, a lánynak is lesz ideje tanulni és téged sem csicskít be senki. Mondjuk távkapcsolatnál főleg nem értem, hogy lehet valakinek olyan birka türelme, hogy ezt a hisztit elviselje.

Arra azért én is kíváncsi lennék, hogy mi a munkád, ha ekkora áldozattal jár.

2022. jan. 10. 11:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!