Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előre bejelenteni, hogy pár hétig nem nagyon fog rám érni?
Úgy beszélsz róla mintha a hobbija miatt hanyagolna.
Tudod, a diplomája akkor is ott lesz , amikor te már nem
Mi együtt élünk a mi esetünk más. De igen, lényegében tudomásul vettem, hogy 4 hónapon keresztül kb. naponta 1 órát lesz időnk együtt tölteni. Hazaér a munkából együtt eszünk, aztán már rohan is a géphez tanulni. Este megcsinálja a feladatait és valamikor 23 körül megy aludni.
Sőt, még azon sem problémáztam, hogy én vezetem a háztartást, főzök, mosok. Az egyetlen dolog amit senki nem tud elvenni tőled, az a tudás. Neked kutya kötelességed lenne támogatni a jövője építésében.
Nagyon gyerekes és ostoba vagy. Szegény lány még próbált vígasztalni is, hogy ahogy tud foglalkozik veled is, de ezt is támadásnak vetted.
De igazad van. Szemét nő, én nem hagynám. Szakíts vele még ma. Legalább hosszútávon lenne esélye értelmes, felnőtt embert megismerni.
Mire jó 5 perc? Csak hogy kontroll alatt tartsd?
Szerintem ki akarod nála nyávogni, hogy ne tanuljon. Élettelen fasz.
#14 Ezzel mi a problémád? Kellett már annyi információt megtanulnod, hogy ne akarj interakcióba lépni másokkal?
Próbáld ki: Van 1 heted megtanulni a Ptk-t és sikeres vizsgát tenni belőle. Mennyi kedved lesz utána bárkivel is beszélni még este?
Mindenki más. Én biztos nem jól, de soha nem is voltam olyan, aki beveszi ezeket a "0-24 tanulok" dumákat. Pedig jártam nappali egyetemre főállás mellett, jelenleg a mestert csinálom diákmunka mellett.
Nem lehet egész nap tanulni. Az agy be sem fogad annyi információt, pár órànként muszáj egy kis szünetet tartani, de egész nap még szünetekkel sem lehet, mert estére teljesen kikészül az ember, és értelmetlen nyűglődésbe csap át az egész. Aki azt állítja, hogy reggel nyolctól este mondjuk tízig tanul, az valamit rosszul csinál, nem tanul, csak max vakarássza magát az asztalnál.
Ráadásul már jópár hete vizsgaidőszak van, eddig mit csinált?
Mindegy, igazából ez csak a magánvéleményem, mert mindig idegesítettek az ilyen mártír egyetimsita típusok. Nyilván ha nem akar veled lenni, akkor nem lehet erőltetni, de nekem az ilyen kapcsolat nem lenne megfelelő, ahol lazán offol a másik pár hétre egy ilyen szar dumával.
Tudtad,hogy tanul, tudtad,hogy van vizsgaidőszak ami egy szorgalmas diák esetében, aki nem akar esetleg fizetőre átkerülni, vagy épp" tanulmányi ösztöndíjat kap, fontos a vizsga sikeressége. Jó, dolgozol, de van egy munkaidőd, ami lejár, és innentől Te osztod be az idődet. Én idősebb vagyok jóval, a gyerekemnek volt vizsgaidőszaka,és a barátnőjének is. Igen, valóban volt amikor nem beszéltek naponta. Nincs olyan,hogy 5 perc ideje sincs. Ha hozzáfog tanulni, belemerül, odakoncentrál, nem 5 perc az,hogy felveszi a telefont és homokórát nézve 5 percig beszél.
Hozzáteszem, más ilyen jellegű elfoglaltság is lehet. Pl. a barátom, akivel nem élek együtt, édesanyja kórházba került, súlyos beteg lett. A barátom dolgozott, ellátta mellette az idős édesapját,rohant a kórházba (nem volt covid). Mivel távol élünk egymástól csak azt kértem Tőle,hogy adjon hírt magukról, sosem voltam türelmetlen,hogy miért is nem szán rám időt.
Vannak helyzetek akár együtt élős, akár különélős, kapcsolatban amikor tolerálni kell,hogy a másiknak kevesebb ideje van ránk. Ez még nem azt jelenti,hogy kevésbé vagyunk fontosak számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!