Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Előre bejelenteni, hogy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előre bejelenteni, hogy pár hétig nem nagyon fog rám érni?

Figyelt kérdés
A barátnőm vizsgára készül. Jelenleg az iskola miatt távkapcsolatban vagyunk. Bejelentette hogy pár hétig nem nagyon fog rám erni, de igyekezni fog megoldani a kapcsolattartást velem. En ezen kicsit felrántottam magam. Ez az igyekezni fog ez kb olyan erzest keltett bennem, hogy legyek hálás ha szán rám időt, másrészt meg ha nem, akkor megvan erre az indok. Titeket ez hogyan érintene?
2022. jan. 10. 10:29
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
78%

Úgy beszélsz róla mintha a hobbija miatt hanyagolna.

Tudod, a diplomája akkor is ott lesz , amikor te már nem

2022. jan. 10. 10:39
 12/54 A kérdező kommentje:
Ti beveszitek hogy a 21. században amikor nem postagalambbal kommunikálunk, valakinek nincs ideje veletek beszélgetni pár percet minden nap? És én vagyok a gyerekes? Ti meg akkor naivok.
2022. jan. 10. 10:43
 13/54 anonim ***** válasza:
84%

Mi együtt élünk a mi esetünk más. De igen, lényegében tudomásul vettem, hogy 4 hónapon keresztül kb. naponta 1 órát lesz időnk együtt tölteni. Hazaér a munkából együtt eszünk, aztán már rohan is a géphez tanulni. Este megcsinálja a feladatait és valamikor 23 körül megy aludni.

Sőt, még azon sem problémáztam, hogy én vezetem a háztartást, főzök, mosok. Az egyetlen dolog amit senki nem tud elvenni tőled, az a tudás. Neked kutya kötelességed lenne támogatni a jövője építésében.

Nagyon gyerekes és ostoba vagy. Szegény lány még próbált vígasztalni is, hogy ahogy tud foglalkozik veled is, de ezt is támadásnak vetted.

De igazad van. Szemét nő, én nem hagynám. Szakíts vele még ma. Legalább hosszútávon lenne esélye értelmes, felnőtt embert megismerni.

2022. jan. 10. 10:45
 14/54 A kérdező kommentje:
Előző! A baratnőm nem azt mondta hohy naponta csak 5 perce lesz, hanem hogy lehet annyi sem. Ez az hogy igyekszik tartani a kapcsolattartást...
2022. jan. 10. 10:47
 15/54 anonim ***** válasza:
15%

Mire jó 5 perc? Csak hogy kontroll alatt tartsd?

Szerintem ki akarod nála nyávogni, hogy ne tanuljon. Élettelen fasz.

2022. jan. 10. 10:49
 16/54 A kérdező kommentje:
Drága 15-ös! Milyen kontrollról beszélsz? Ne magadbol indulj ki. A f. pedig a te értelmi szinted mutatja. Ha valakinek akivel az ember együtt van, nincs ideje akar napi 5 perce sem a masijra, az a kapcsolat értelmetlen és amúgy pont hogy a másik kontrollálja a kapcsolatot az ilyen bejelentem előre hogy... de azért igyekezni fogok hogy... azaz random modon kedve és nem ideje szerint
2022. jan. 10. 10:53
 17/54 anonim ***** válasza:
76%
Akkor szakíts vele. Azt már nem mered, mert kinek kellenél?
2022. jan. 10. 10:55
 18/54 anonim ***** válasza:
66%

#14 Ezzel mi a problémád? Kellett már annyi információt megtanulnod, hogy ne akarj interakcióba lépni másokkal?

Próbáld ki: Van 1 heted megtanulni a Ptk-t és sikeres vizsgát tenni belőle. Mennyi kedved lesz utána bárkivel is beszélni még este?

2022. jan. 10. 10:56
 19/54 anonim ***** válasza:
47%

Mindenki más. Én biztos nem jól, de soha nem is voltam olyan, aki beveszi ezeket a "0-24 tanulok" dumákat. Pedig jártam nappali egyetemre főállás mellett, jelenleg a mestert csinálom diákmunka mellett.

Nem lehet egész nap tanulni. Az agy be sem fogad annyi információt, pár órànként muszáj egy kis szünetet tartani, de egész nap még szünetekkel sem lehet, mert estére teljesen kikészül az ember, és értelmetlen nyűglődésbe csap át az egész. Aki azt állítja, hogy reggel nyolctól este mondjuk tízig tanul, az valamit rosszul csinál, nem tanul, csak max vakarássza magát az asztalnál.

Ráadásul már jópár hete vizsgaidőszak van, eddig mit csinált?

Mindegy, igazából ez csak a magánvéleményem, mert mindig idegesítettek az ilyen mártír egyetimsita típusok. Nyilván ha nem akar veled lenni, akkor nem lehet erőltetni, de nekem az ilyen kapcsolat nem lenne megfelelő, ahol lazán offol a másik pár hétre egy ilyen szar dumával.

2022. jan. 10. 11:00
 20/54 anonim ***** válasza:
74%

Tudtad,hogy tanul, tudtad,hogy van vizsgaidőszak ami egy szorgalmas diák esetében, aki nem akar esetleg fizetőre átkerülni, vagy épp" tanulmányi ösztöndíjat kap, fontos a vizsga sikeressége. Jó, dolgozol, de van egy munkaidőd, ami lejár, és innentől Te osztod be az idődet. Én idősebb vagyok jóval, a gyerekemnek volt vizsgaidőszaka,és a barátnőjének is. Igen, valóban volt amikor nem beszéltek naponta. Nincs olyan,hogy 5 perc ideje sincs. Ha hozzáfog tanulni, belemerül, odakoncentrál, nem 5 perc az,hogy felveszi a telefont és homokórát nézve 5 percig beszél.

Hozzáteszem, más ilyen jellegű elfoglaltság is lehet. Pl. a barátom, akivel nem élek együtt, édesanyja kórházba került, súlyos beteg lett. A barátom dolgozott, ellátta mellette az idős édesapját,rohant a kórházba (nem volt covid). Mivel távol élünk egymástól csak azt kértem Tőle,hogy adjon hírt magukról, sosem voltam türelmetlen,hogy miért is nem szán rám időt.

Vannak helyzetek akár együtt élős, akár különélős, kapcsolatban amikor tolerálni kell,hogy a másiknak kevesebb ideje van ránk. Ez még nem azt jelenti,hogy kevésbé vagyunk fontosak számára.

2022. jan. 10. 11:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!