Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Introvertált, zárkózott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált, zárkózott lányoktól kérdezném: Szerettek utazni? Ha igen, milyen helyekre? (Pl. városnézés, erdei kirándulás, tengerpart, stb.?)

Figyelt kérdés

Introvertált típus vagyok (számomra elképzelhetetlen, hogy buliba, vagy tömegrendezvényre menjek, illetve olyan helyre, ahol sokan vannak, és nagy a nyüzsgés), viszont pénz és idő adott, szeretnék valamit csinálni, leginkább utazni.

Kérdés, hogy a hasonló (zárkózott, csendes, visszahúzódó) huszonéves lányok szeretnek utazni? És ha igen, hova mennének?

2022. jan. 4. 19:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek, leginkább olyan helyekre, ahol vannak állatok vagy víz. :D Ha ez a két dolog megvan, ki se lehet engem onnan robbantani. :D
2022. jan. 22. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!