Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy másfél hónapos kapcsolatban mikor illik elhívni a másikat az újévi baráti kirándulásra?
Figyelt kérdés
Újévre megyünk a babarátaimmal egy erős hosszú hétvégi kirándulásra. Friss a kapcsolat, nem tudom mikor illik ilyenkor rákérdezni.
Még csak randizgatunk, de azt tudjuk hogy komoly kapcsolatot kerestünk.
28N 34F
2020. szept. 24. 15:12
1/8 A kérdező kommentje:
Erdős nem erős bocsi
2020. szept. 24. 15:13
2/8 anonim válasza:
Ha jól alakulnak a dolgok, nem elég majd decemberben elhívni mondjuk 1 hónappal előtte?
3/8 A kérdező kommentje:
Én november végen terveztem de a barátaim azt mondják szóljak most mert ha nem tervez komolyan akkor nem fog igent mondani... De nem akarom ilyen korán ezzel megrémíteni sem
2020. szept. 24. 15:19
4/8 anonim válasza:
Én is azt akartam javasolni,hogy majd november végén.
Addigra szerintem jobban tudni fogjátok,hogy álltok.
5/8 anonim válasza:
Ez valamilyen teljesítménytúra? Mert ha laza erdei séta, akkor két héttel előtte ráér.
6/8 A kérdező kommentje:
Hosszu hetvege egy erdos fahazban. Azert szeretnek elore szolni, mert lehet hogy dolgoznia kell akkor.
2020. szept. 24. 15:35
7/8 anonim válasza:
Imádom az erdőt és a túrázást.
De az 100%, hogy nem akarnék januárban, egy erdei házba összezárva lenni egy rakás idegennel, akik között talán ott van a csajom exe is, meg az a srác aki dugná, csak nem mer szólni neki.
Meg eleve...ki mondta, hogy addig nem leszel kirúgva?
8/8 anonim válasza:
Már most be lehet lengetni. Nem egy nagy valami, de jelzi, hogy te hosszabb távon gondolod. Pont ideális, egyensúlyban van a szempontokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!