Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy hül. Ye kérdés, de igénylik még ezt egyáltalán a lányok?!
Azt, hogy a párjuk néha meglepje valamivel őket, csak úgy...pl 1 szál rózsa, egy saját kezűleg készített vacsora, vagy egy jókis masszázs, vagy karkötő/gyűrű/stb,stb...
Komolyan mondom, nem vagyok biztos benne, hogy ezek az apróságok "jólesnek" 1 lánynak.Vagy ez túl "nyálas" lenne?!Szerintetek, lányok, ilyeneket egy "lúzer" csinál??
kort is, köszi.
A tartósabb kapcsolatok fontos eleme ezek az "apróságok"
A nőnek szüksége van arra hogy a párja tudatosítsa benne hogy igenis igényli még a kölcsönös kapcsolatot, ráadásul így tudsz magadnak szerezni egy két nagyon jó éjszakát ;D
Szerintem nagyon jó! Ez nem lúzerség egy kicsit sem, hanem azt mutatja, hogy te nem olyan tömeggyármány vagy mint a farkairányított kortársaid, hanem egy értelmes szerető és szerethető ember! Szerintem nagyon jó! Nekem bejönne ;)
18/L
Vacsora, virág, masszázs, az mind tökély, de én személyszerint nem szeretek bizsut kapni, mert szinte senki nem találja el az ízlésemet.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!