Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tud egy beszélgetés online fennmaradni?
Figyelt kérdés
Milyen témákat lehet bedobni, ha nem akarom, hogy a beszélgetés abbamaradjon?2022. jan. 1. 22:08
1/5 anonim 

válasza:

Tapasztalataim szerint szinte sehogy! Legalábbis nekem eddig mind abbamaradt, ha nem volt egy idő után találkozó.
2/5 anonim 

válasza:

Nekem van olyan akivel 1.5 éve tart van, akivel 1 éve. Nem mindig olyan aktív a beszélgetés, de szinte mindennapos.
N
3/5 anonim 

válasza:

Úgy tud fennmaradni, hogy van közös témátok.
Ha gondolkozni kell miről beszéljetek, azért már nem sokat tehetsz.
Én nem egyszer beszélgettem már több hónapon keresztül úgy is, hogy tulajdonképpen semmi konkrétumot nem tudtunk a másikról. Tehát nem a napi eseményeink voltak a téma.
Ez vagy jön vagy nem.
4/5 anonim 

válasza:

Úgy, hogy őszintén beszélgettek. Ez nem érettségi, hogy témakörökkel készülj Jézusom... Ha valakivel megvolt az összhang köztünk, minél többet beszélgettünk, annál több téma volt és annál több gondolatot akartunk megosztani egymással. Ha meg nem volt meg a közös hang, akkor meg alapvetően fölösleges volt erőltetni is.
5/5 anonim 

válasza:

Sajna sehogyan, lelapul az egész egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!