Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tud rólam bizonyos dolgokat a volt férjem, figyel vagy valakivel figyeltet?
Bántalmazott, elhagytam. Van két közös gyerek, heti egyszer viszi el őket. A kicsi bölcsis, a nagyobbik már iskolás. A gyerekek előtt semmi olyat nem mondtam. A mai nap olyan dolgokat mondott vissza, amiről én tudok és pár barátom valamint a szomszédom. Egyikük sincs kapcsolatban vele, nem is ismerik.
Több dolgot is tűpontosan visszamondott a volt férjem. Figyel? Vagy figyeltet? Egy dolog biztos, hogy az iskolás gyerekünket többször megkereste a buszmegállóban.
Annyi biztos, hogy egy volt munkatársa a bölcsi mellett lakik, viszont ő engem nem ismer, maximum a kicsit látta képről. Szinte soha nem találkoztunk a bölcsibe vezető úton senkivel. Nem értem, hogy mi folyik itt.
Szerintem gondold át: milyen alkalmazásokat használsz. Esetleg amíg együtt voltatok, csinálhatott olyat, hogy a telefonon beállította, hogy a tartózkodási helyedet mindig megossza vele.
Bár azt, hogy "kivel" voltál az adott helyen, nem tudom honnan tudhatja, azt írod tudja azt is, gondold át hogy akikkel így találkozol, velük milyen csatornán, hol egyezteted a találkozókat.
Közeledben keress ingyenes jogi tanácsadási lehetőséget (nem tudom anyagilag mit engedhetsz meg magadnak), kérdezd meg hogy ilyen esetben mit tegyél, mit javasolnak.
Ha bebizonyosodik, hogy informatikai eszközökkel követ nyomon, akkor olyat keress, aki nagyon jól ért az informatikához és tud segíteni.
Akik bántalmazók vagy a másikon kívánnak uralkodni, ilyen téren elég kreatívak tudnak lenni, szerintem. :( :(
Remélem van megbízható ismerős akitől tudsz segítséget kérni. Lehet hogy - ha úgy zajlik a kommunikáció a hozzáértő ismerőssel hogy ő is látja - értesül róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!