Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönétek olyan pasival akinek még tévéje sincs?

Figyelt kérdés
Rengeteg negativ kommentet olvastam már a neten hogy a tévébe csupa szennyet adnak,tehát aki nézi az beteg ember..
2021. dec. 31. 13:04
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
56%
20 a tv nálam akkor is alap mégha a tv nincs is bekötve. Szüleimnél 7 tv volt egyszerre. Csak fürdőszobában és a wcben nem volt.
2021. dec. 31. 15:20
 22/30 anonim ***** válasza:
81%

Pont most romlott el, és gondolkoztam, kell-e új, de kellett végül.

Igen, megvan a Gyűrűk Ura trilógia gyönyörű díszdobozzos dvd-n, térképpel Mordorig meg minden, de mikor hétfőn ment valahol, akkor végignéztem. És miközben elment a tévé, és laptopon néztem tovább, az olyan kis béna volt. Dobozos hang, picike képernyő, beállítani, hogy többen lássuk, legyen felület, amin görgetem az egeret... Egyszerűbb a tévé nekem.

Asszem facebook kommentben olvastam a kultúrsznob paródiát, hogy "csak Mezzo TV-t nézek, azt is némán és háttal". 😄 Én is főleg torrentezek és azt nézem tévén, de néha van film, amit ezer éve nem láttam, és megnézem.

2021. dec. 31. 15:21
 23/30 anonim ***** válasza:

De várjál , most àtlag nincs vagy csak egyszerű tvje van?

😆

2021. dec. 31. 15:28
 24/30 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk sincs adás, pendriveokon vannak filmek, amiket nézünk. A hátránya, hogy már fejből tudjuk az összeset, én örülnék egy nornális tv adásnak.
2021. dec. 31. 16:59
 25/30 A kérdező kommentje:
A tv rontja az agyat a csajok szerint,a sok baromság amiket leadnak a csatornák.
2021. dec. 31. 17:01
 26/30 anonim ***** válasza:
elméletileg settopboxon bejönnek ingyenes csatornák, mégha nem is fizetsz a szolgáltatónak. 10 csatornáról van szó m1,m2 hasonlóak. 24! Tv újságban interneten megnézed milyen filmek jönnek, azt leszeded és megnézed. Ennyi. tv2 tények, vagy rtlklub híradó netről meglehet nézni ennek az a hátránya nem youtubeon. Tehát okostvvel körülményes megtekinteni azt az 1 óra adást. Viszont vannak alternatív hírcsatornák youtubeon.
2021. dec. 31. 17:05
 27/30 anonim ***** válasza:
egy 3 ezres net egy 15 ezres monitor meg egy csöves 30 ezres gép oszt lehet filmezni..
2021. dec. 31. 19:32
 28/30 anonim ***** válasza:
oszt.. hajdúsági paraszt. xd
2021. dec. 31. 19:35
 29/30 anonim ***** válasza:
26, köszi, ezt nem is tudtam, majd megpróbálom.
2022. jan. 1. 02:21
 30/30 anonim ***** válasza:

[link]

"A mindigTV szolgáltatás keretében jelenleg 12 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport, M5 HD, Duna World HD, RTL Klub, TV2, Izaura TV, Spektrum Home, Dikh TV és Pesti TV és 4 közszolgálati rádiócsatorna (Kossuth, Petőfi, Bartók és Dankó Rádió) programja fogható ingyenesen. Ezen kívül a mindigTV szolgáltatás keretében 24 órás Információs csatorna műsödik, mely önálló csatornaszámon, a 99-es programhelyen kerül kisugárzásra. A mindigTV Plusz Infocsatornán keresztül érhető el a mindigTV Plusz, az Antenna Hungária kísérleti HbbTV szolgáltatása." Egy próbát valóban megér.

2022. jan. 1. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!