Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönétek olyan pasival akinek még tévéje sincs?
Pont most romlott el, és gondolkoztam, kell-e új, de kellett végül.
Igen, megvan a Gyűrűk Ura trilógia gyönyörű díszdobozzos dvd-n, térképpel Mordorig meg minden, de mikor hétfőn ment valahol, akkor végignéztem. És miközben elment a tévé, és laptopon néztem tovább, az olyan kis béna volt. Dobozos hang, picike képernyő, beállítani, hogy többen lássuk, legyen felület, amin görgetem az egeret... Egyszerűbb a tévé nekem.
Asszem facebook kommentben olvastam a kultúrsznob paródiát, hogy "csak Mezzo TV-t nézek, azt is némán és háttal". 😄 Én is főleg torrentezek és azt nézem tévén, de néha van film, amit ezer éve nem láttam, és megnézem.
De várjál , most àtlag nincs vagy csak egyszerű tvje van?
😆
"A mindigTV szolgáltatás keretében jelenleg 12 televízió-csatorna (M1 HD, M2 HD, Duna HD, M4 Sport, M5 HD, Duna World HD, RTL Klub, TV2, Izaura TV, Spektrum Home, Dikh TV és Pesti TV és 4 közszolgálati rádiócsatorna (Kossuth, Petőfi, Bartók és Dankó Rádió) programja fogható ingyenesen. Ezen kívül a mindigTV szolgáltatás keretében 24 órás Információs csatorna műsödik, mely önálló csatornaszámon, a 99-es programhelyen kerül kisugárzásra. A mindigTV Plusz Infocsatornán keresztül érhető el a mindigTV Plusz, az Antenna Hungária kísérleti HbbTV szolgáltatása." Egy próbát valóban megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!