Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy van az, hogy a nők egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy van az, hogy a nők egyre jobban válogatnak, de a társadalom mégis egyre jobban satnyul?

Figyelt kérdés

Ha válogatnak, és egyre magasabban a léc, akkor nem javulnia kellene az állománynak?

nyugi, most csak eljátszom az álszerényt és feltételezem, hogy a női nem makulátlan és tökéletes és csak a "férfiak" lusták és semmirekellőek.

2021. dec. 31. 11:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
9: viszont a középkorban a 2 kecske után az apádnak lett 2 unokája, ma meg lesheted, hogy kihal Európa a nagy középkorellenességben.
2021. dec. 31. 11:48
 12/21 A kérdező kommentje:

11

ez meglehetősen nőgyűlölő volt!

nem kényszerítheted hogy a nők olyan férfival szexeljenek, akiket ők nem találnak vonzónak!

megérdemlik a magas, sportos, jóképű, kiváló férfiakat!

2021. dec. 31. 11:50
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

11: nem volt az, csak próbáljuk megérteni a női logikát.

1. Senki nem várja el, hogy a nem vonzó pasira rámenjenek.

2. Magas, sportos, jóképű, rendben, menjenek rá, de miért válnak el tőlük akkor? Ha egy nő 20 férfival lehetne életében, ebből 15-öt leválogat, mert nem vonzó (csúnya, nem kell neki, értem), miért megy át a maradék 5-ön, ezek szerint ott is van valami baj, és nem elég a jóképűség, a kiválóság? A nő választ logikája szerint a nő jól választ, és valójában tilos lenne 3-4nél több férfival lennie, hiszen még ha 1-2x rosszul is választott, harmaddjára már csak válasszon jól! Ezzel szemben telnek az évtizedek, 10 év alatt már 5 pasival volt, minddel szakított, és észre sem veszi, hogy akkor ezek szerint mégis rossz a választási módszere, és nem csak a sportost kéne kinéznie, hanem valami mást.

Ja, jó, lehet a magas, sportosnál leesett, hogy trollkodsz. :D De a lényeg átment.

2021. dec. 31. 11:57
 14/21 A kérdező kommentje:

én is röhögni szoktam amikor a nők habzó szájjal mondják hogy "minDÍÍÍÍÍÍÍG a nŐ VálAszT"

és nem csak szexre választ a nő, HANEM MINDENRE

aha...ok...

csak éppen a férfiről férfira csapódó rozikák konstans siráma, hogy ők egy RENDES kapcsolatot szeretnének már. És teljesen egyértelmü hogy a férfiak hibája hogy nekik nem jön össze.

2021. dec. 31. 11:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Ketteske, te milyen világban élsz ahol ilyeneket látsz mindenhol?

Mert én nagyon nem látom ezeket!!!!!

2021. dec. 31. 12:21
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
"De nem egy sablonideált követ mindenki" Ezért kell minden nőnek, hogy a férfi magas legyen (nem csak simán nála magasabb, hanem magas, hiszen a 150 centis nőknek sincs férfi 180cm alatt), legyen nagy farka, szintén nincs nő, aki a kicsit szeretné.
2021. dec. 31. 12:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Én férfiként fent vagyok társkeresőn már 2006-óta, de eddig csak egy csaj írt nekem, hogy bejövök neki, de kicsit idős vagyok hozzá! Pedig sokak szerint jóképű vagyok. A való életből sokkal könnyebb volt eddig találni, de most ebben a vírusos időben nem annyira.
2021. dec. 31. 13:14
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
8: ez sem jó módszer, mert amikor rávilágítottam arra, hogy ugyanazt csinálom vele, amit ő velem, és hogy vegye már észre magát, akkor csak még jobban elidegenítem magam tőle, szóval nem az van, hogy rájön, hogy igazam van és megváltozik, hanem még jobban befeszül és eltol magától
2021. dec. 31. 13:31
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert a biológiai felhozatal is pusztul közben. Vagy: az alma effektus befigyel, azaz: kívül szép az alma, de belül? Kukacos.
2021. dec. 31. 15:51
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem Nem NEEEEEEM

a nők A NŐK a Hőőőlgyek kivul belul tökéletesek!!!!!

2021. dec. 31. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!