Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Nektek bejönnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek bejönnek a kigyúrt (vagy legalábbis az átlagosnál izmosabb) csajok?

Figyelt kérdés

Kortotokat is írjátok!

26/N

2010. szept. 7. 19:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Igen, bejönnek.

Mondjuk ha találkoznék eggyel az nem biztos, hogy ez már kölcsönös is lenne.

2010. szept. 7. 23:05
 22/29 A kérdező kommentje:

Uuupsz,most vettem észre,hogy rosszul írtam.

*KOROTOKAT is írjátok!"-akart az lenni! :)

2010. szept. 8. 09:09
 23/29 anonim ***** válasza:

nekem tetszik, de csak ha gömbölyű! mondjuk, mint a kajakos Kovács Kati. na róla sose szállnék le. az előző barátnőm birkózó volt. és nem is a pehely súlyból. nagyon tetszett. bár így visszagondolva elég hülyén nézhettünk ki együtt, mert én elég vékony srác vagyok. :-D

25F

2010. szept. 8. 13:47
 24/29 anonim ***** válasza:
én lány vagyok,de én is szeretnék izmos lenni,de nem ennyire, szóval ami a konditermes képeken vannak lányok az jó,de ami már versenyez az már túlzás.De akajkozók karja nekem is tetszik, a lényeg szerintem, h. így is maradj nőies.Pl a rubint rékának jó alakja van,de a béres alexandra már túl vaskos.
2010. szept. 13. 12:20
 25/29 anonim ***** válasza:

nem , nekem már ő sem tetszik

[link]

egy lány legyen lány inkább sztem.

2010. szept. 13. 12:47
 26/29 anonim ***** válasza:

Sportos igen kigyúrt izmosabb nem... és ez általános szabály.

20F

2010. szept. 13. 12:51
 27/29 anonim ***** válasza:
ne nézzen má ki egy csaj pasinak basszus... a nő az nő, ha ilyen látható izmok vannak rajta akkor menjen igát húzni!
2010. szept. 13. 13:41
 28/29 A kérdező kommentje:
Mert az izmos pasik is mind az igát húzzák ugye? Hol élsz te?
2010. szept. 13. 19:35
 29/29 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, csak ne legyen agresszív. 35F
2011. jan. 11. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!