Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek bejönnek a kigyúrt (vagy legalábbis az átlagosnál izmosabb) csajok?
Figyelt kérdés
Kortotokat is írjátok!
26/N
2010. szept. 7. 19:01
11/29 anonim válasza:
Ennek örülök hogy nem okozna gondot a zsák levétel a platóról.Igaz évente egyszer történik de elég fárasztó nekem, a vállam sajnos nem olyan széles igy átölelem mint egy szép lányt mindig.Ha van kedved megismerkedhetünk.
13/29 anonim válasza:
14/29 A kérdező kommentje:
2010. szept. 7. 19:42
15/29 A kérdező kommentje:
19:34-es! A második linkeddel beletrafáltál! :)
2010. szept. 7. 19:45
16/29 anonim válasza:
Juj! Ezek már nekem sokak. :D Azért szeretem, ha egy csajnál erősebb vagyok és "szüksége van rám"...
17/29 A kérdező kommentje:
Örülök,hogy azért érkeztek értelmes válaszok is. Köszi! :)
2010. szept. 7. 21:01
18/29 anonim válasza:
A csillagos tetkós nagyon dögös, a többi kevésbé jön be. Ez még az a kategória ami tetszik.
19/29 anonim válasza:
Huhh, hát nekem az már sok, amit belinkeltél...
Ha sportos, kicsit talán tónusosabbak az izmai az oké, de azért maradjon nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!