Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szilveszterkor nem akar a társaságába vinni. Hogyan reagálnátok?
Társaságban szeretném tölteni a szilvesztert, mivel sajnos az utóbbi években mindig otthon töltöttem egyedül. Elég viharos volt a kapcsolat köztünk, szüneteltünk, összejártunk, újra kibékültünk, és a baráti társasága megutált engem, ezért a barátom sosem visz a közelükbe. Ami nekem elég szarul esik, mert én nyitnék a többiek felé, és örülnék is, ha kedvelnének, de úgy látom a barátom is nagyon egyoldalú, és igazából őt ez nem is zavarja, hanem szerinte ezt így lehet megoldani, ha kerüljük egymást.
Na most is megkérdeztem, hogy hol szilveszterezik, és azt mondta, hogy lehet a barátaival, de oda nem vihet, vagy esetleg kettesben nála. Az utóbbi verziót pedig azért nem szeretném, mert mikor nem dolgozik, mindig otthon fekszik, és mobilozik egész nap, és nem akarom ilyen unalmasan tölteni a szilveszterem. Nekem semmi bajom sincs a baràtaival, és én nagyon lennék velük, de ez felidegesít, hogy ők sem akarják, hogy velük legyek (az egyik pasinak is állandóan a barátnője ott van, akárhova mennek, szóval nem kifejezetten kanbuli lenne). Ti mit tennétek? Hogyan reagálnátok?
Masik barati köre nincs akik nem utalnaknes nem vagy még a hatad mögött kibeszélve?
Nalunk is hasonlo de igy meg is van oldva.
Oda nem megyunk ahol engem utálna(de ha akarom elvinne oda is),hanem olyanokhoz vinne a párom akiket még nem ismerek es szinten haverjai. Habar oda se akarok menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!