Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarban van, vagy nem kedvel?
Figyelt kérdés
Egy társaságban voltam egy férfivel, aki elég beszédes, mindig viccelődik, viszont mikor kettesben maradtunk csendben volt, nem is nézett rám. Amikor mások is ott voltak, nem volt ennyire visszahúzódó velem, nevetéskor többször összenéztünk. Ezt a találkozást megelőzően telefonon is beszélgettünk, ott teljesen közvetlen volt, mindenféléről tudtunk beszélgetni.
Nem értem a viselkedését, hogy zavarban van-e, vagy pedig nem is kedvel igazán.
2021. dec. 29. 23:59
2/4 anonim 

válasza:

Nem volt épp mondanivalója számodra.
4/4 anonim 

válasza:

Tetszel neki, mint nő. Azokkal a nőkkel én is könnyebben beszélek, akik nem tetszenek. Úgyérzem tétje van a dolognak, pedig nem kéne, mert barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!