Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka, hogy egy pali csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka, hogy egy pali csak beszélgetős "kapcsolatra" vágyik?

Figyelt kérdés
Nem érdeklődött úgy igazán, de flörtölt, ezért kezdetben azt hittem, hogy csak szexelni akar. Csakhogy célozgattam arra, hogy bennelennék, de inorálta őket, vagy elvicceli. Azt tudom, hogy néha szexel mással. Velem miért csak dumálgat, mint valami haverjával?
2021. dec. 29. 21:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
20! Ja értjük, szóval te alkalmi dugópartnert kerestél, nem pedig férfit, így már világos. Csak ugye látod erre írtam korábban, hogy hiszitek vagy sem nem minden férfi olyan, hogy rámásszon minden lyukra, és nem azért mert olyan fenemód hűséges feltétlen, hanem mert a libidó nagyon egyénfüggő a férfiak is a totálisan aszexuálistól indulva a hiposzexuálison keresztül az átlag étvágyún keresztül vezet a dugógépig. Neked meg dugógép kellett volna.
2021. dec. 30. 14:49
 22/26 anonim ***** válasza:

Látom, sikerült értelmezni, amit írtam. Gondolom, ha te béna vagy az ágyban, magadat is azzal nyugtatod, hogy nem vagy dugógép/alacsony a libidód :D

Totál nem függ össze, amit itt most összekevertél.

Attól, hogy valaki nem dugógép, még nem kell, hogy tehetségtelen legyen.

Nem is tudom, mit hittem, hiszen aki nem akar szembesülni a csúf igazsággal, az előszeretettel magyarázza ki a bénaságát.

Ezt valaki elhitte valaha, hogy azért vagy rossz az ágyban, mert nem vagy dugógép? :D

Csak azért kérdezem, mert olyan gyorsan rávágtad ezt a blődséget, hogy feltételezem, van benne gyakorlatod..

2021. dec. 30. 14:58
 23/26 anonim ***** válasza:

22! Látom betaláltam, jól van! :D Már csak a személyeskedésedből gondolom.

Amúgy látod megint kiderül, hogy sztereotípiák mentén gondolkodsz, ha egyszer nekem például heti egy menet elég, akkor az kapaszkodj meg, de azt jelenti, hogy alacsony a libidóm! Ennyi, azért hagy tudjam már, hogy hányszor kívánom a szexet, jobban tudom mint te! :DDDDD

Az más kérdés, hogy éppen aktuális barátnőm, ha olyan, akkor gyakrabban csinálom, de nem vágyom rá annyiszor. Csak ugye te mivel valószínű meg eléggé szexmániás vagy így furcsának találod, ha egy pasas ilyen mint én.

Amúgy ha már itt tartunk, ha te olyan fenomenális lepedőakrobata csaj vagy, akkor hogy lehet, hogy nem minden pasi téged ostromol, és sorra futsz bele a "selejtekbe"? :DDD

2021. dec. 30. 15:05
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja, betaláltál a saját nemednèl, de nem újdonság, hogy a pasik nagy része szar az ágyban. Elvétve lehet olyat hallani itt is meg a való életben is, hogy hú de jó. Inkább a fordítottjáról szoktak panaszkodni.

Mások biztos felülnek ennek az ócska provokációnak, hogy miért nem őket ostromolja minden pasi.

Nekem nem kellett volna minden pasi még akkor sem, hogyha nívós lett volna a felhozatal, de hát nem volt az soha.

Nekem az az egy, akivel boldog vagyok, bőven elég.

Jelenidőben sem beszéltem egyszer sem, úgyhogy nem tudom, honnan vetted, hogy most futok beléjük. Hálistennek már nem. Attól függetlenül vannak barátnőim, ismerőseim, akik ismerkednek és panaszkodnak.

Tudod, a nőknek az nem érték, hogyha egy csomó undorító, igénytelen állat meghúzná őket.

Ez csak a pasiknak nagy szám.

2021. dec. 30. 15:15
 25/26 anonim ***** válasza:

Ja, és gondolom most már, hogy köpködsz, elhiszed, hogy nő vagyok.

Itt a férfiak többsége abszolút nem tud érvelni, csak a saját agyszülemènyeiből indul ki, mert ugye személyes tapasztalata a nőkkel nulla, így hát köze se lehet a valósághoz, amit ideokádnak.

2021. dec. 30. 15:17
 26/26 anonim ***** válasza:

24! Figyelj, mókás ha valaki úgy bizonyítja, hogy "nem ül fel egy ócska provokációnak" , hogy közben itt hisztizik. :DDDDD

Nem szégyen az, hogy betaláltam, pont azzal bizonyítanád, hogy tévedek, ha hallgatnál, a hiszti mindig arra bizonyíték, hogy igazad van egy vitában...

ui. hol írtam, hogy elhiszem, hogy nem vagy pasi? Csak játszok veled, nem tudom feltűnt-e? Ja nem tűnt fel...:DDD

2021. dec. 31. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!