Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka, hogy egy pali csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka, hogy egy pali csak beszélgetős "kapcsolatra" vágyik?

Figyelt kérdés
Nem érdeklődött úgy igazán, de flörtölt, ezért kezdetben azt hittem, hogy csak szexelni akar. Csakhogy célozgattam arra, hogy bennelennék, de inorálta őket, vagy elvicceli. Azt tudom, hogy néha szexel mással. Velem miért csak dumálgat, mint valami haverjával?
2021. dec. 29. 21:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem! Nem jössz be neki, értsd már meg!
2021. dec. 30. 10:28
 12/26 anonim ***** válasza:
37%
Talán ganem sztereotípiák mentén gondolkodnátok a férfiakról, miszerint "mindaztakarjaaaaa" akkor nem esnétek így pofára, mikor belefuttokegy olyanba akinek a szex nem az élete közepe.
2021. dec. 30. 10:39
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
7! Te viszont szerintem az vagy!
2021. dec. 30. 10:40
 14/26 anonim ***** válasza:
13 nem. Nő vagyok képzeld.
2021. dec. 30. 10:46
 15/26 anonim ***** válasza:
37%
14! Képzelem, csak nem megy! Meg akkor miért úgy írsz mint a magukat nönek kiadó pasik?
2021. dec. 30. 10:48
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy írnak a magukat nőnek kiadó pasik.

Mindig ugyanilyen stílusban írok.

2021. dec. 30. 11:05
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
16! Ahogy te, tudodamikor ordíthogy nem igazi növel van dolgod.
2021. dec. 30. 11:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Neked biztos nem volt még igazi nővel dolgod akkor…

Nem értem, miért lenne olyan valószerűtlen, amit írtam.

Többször találkoztam azzal a jelenséggel huszonévesen.

2021. dec. 30. 11:55
 19/26 anonim ***** válasza:

18! Itt írtam már több igazi nővel, és nos, azok más stílusban kommunikálnak...

De játszunk el, hogy IRL nő vagy, szóval akkor gondoljuk végig mint írtál a 7-es válaszban!

Szóval állítólag te sorozatosan futottál bele olyan férfiakba, akiket megismertél, megkedveltél, majd miután...nem is tudjuk mi történt, mert arról hallgatsz elvégre "kiderült, hogy egy nulla" de állítólag ő kapkodott utánad, ezt szerintem nem csak én nem értem, hanem a kérdező sem. Tehát nem tudjuk, hogy mitől volt nulla, ha egyszer elvileg ismerted korábbról és gondolom nem vakrandi volt, tehát volt "némi" fogalmad róla, hogy hogyan is néz ki.

Ez már önmagában gyanús, de ez:

"Szerintem hagyd a francba. Nem férfi."-ez tesz téged nekem gyanússá, így mi pasik szoktunk egymásról beszélni, nem nők rólunk.

2021. dec. 30. 13:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát képzeld, nőként simán azt mondom valakire, hogy nem férfi. Ez olyan nagy szám?

Akikről beszéltem, őket a tali előtt nyilván nem ismertem személyesen, csak online. Miután találkoztunk, derült ki, hogy számomra nem férfi.

Pl online nagy szája volt, élőben pedig olyan volt, mint egy félènk kutyakölyök. Ilyen nagyon sokszor történt, de szerintem nemcsak velem.

Lehetne itt még sorolni, hogy olyan is volt, aki előadta, mekkora lepedőakrobata, aztán nulla volt számomra. Az ilyeneket nem is kerestem többször. Aztán, mikor ő keresett, hogy találkozzunk, mondtam, hogy nem szeretnèk. Kérdezte, miért. Mondtam, hogy nekem nem volt jó, és váltig állította, hogyha adok esélyt, bizonyít. Mondtam, hogy kössz nem.

Az biztos, hogy nem vagyok egy nebánts virág. De attól még nő vagyok.

Egyèbkènt pedig attól nem nő farkam, hogy te itt mit hiszel, úgyhogy hihetsz nyugodtan férfinek is, hogyha neked ez jólesik.

2021. dec. 30. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!