Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti milyen bókokat szerettek hallani egy nőtől? Mik azok a dícséretek amik önbizalomnövelőként hatnak rátok?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 21:22
1/10 anonim válasza:
"Te vagy az Univerzum legtokeletesebb férfija, ha velem maradsz, akkor nem kell más."
2/10 anonim válasza:
"Vessződ keményebb, mint a legszárazabb akác, golyód mint a fénylő arany..."
3/10 anonim válasza:
Bármilyen, ami őszintének hangzik. Én szórakoztattam magam ezzel egy időben, férfiaknak bókolni tök mókás. Ilyenek, hogy: "Jól áll ez a póló, milyen izmosak benne a karjaid" vagy kérdezd meg egy nagyon vékony férfitól, hogy mennyit hízott, kezd vállasodni.
Olyan arcokat vágnak. 😃
4/10 anonim válasza:
önbizalmam belülről fakad és nem külső dicséretekből vagy véleményektől függ.
5/10 anonim válasza:
minden pasi szereti a bókokat. ez tuti 🙂
6/10 anonim válasza:
Elég ha annyit mond: kellesz és szükségem van rád!
Ebben nekem benne van minden.
7/10 anonim válasza:
Jobb vagy az ágyban, mint a komád. XD
8/10 anonim válasza:
Olyan jó veled lenni.
Ennél jobb bók nincs 31f
9/10 anonim válasza:
Csak a nagyra nőtt gyerekek szeretik ezt.
Aki rendben van önmagával, azt nem érdekli a női bók. Nem az oviban vagyunk.
10/10 anonim válasza:
akkor hogy keltse fel magára a figyelmet? szempillarebegtetéssel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!