Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik most olyan valaki akit az oldalon "ismertél meg"?
Ha jól esik írhatsz is róla. Mióta, barátként vagy mint nő/férfi hiányzik...
Mekkora lehet a gyakoris szerelmi élet :)
Nekem is volt egy chat partnerem aki nagyon vicces volt bar en nem ugy chateltem regen ahogy nagy tobbseg. En amolyan jot beszelgettem a buszon es mindenki megy tovabb szimbolikusan kifejezve típus vagyok. A kerdesrol jutott eszembe. Ő nem tudta de én akkor beteg voltam es az a beszélgetés egyreszt nagyon megkacagtatott masreszt annyira megtetszett a szakmai dumaja hogy azon szakma gyujtonevenek az egyik agan kezdtem el tanulni.
A kérdésére is emlékszem. 😂
12-es
Mi volt a kérdés? Milyen szakma?
A szeretőm hiányzik. Eleinte szerető volt, aztán már nem.
2 hónapig beszélgettünk mire személyesen is találkoztunk. Addigra már teljesen oda voltam érte. Fogalmam sincs miért szerettem meg ennyire, nem bánt velem valami jól.
Oh már nagyon rég volt, kb. szerintem több mint egy évtizede, és első regisztrációmmal voltam még itt akkor, mert később nem bírtam a trollokat betegen és leléptem. :)
Aztán később újra regisztráltam.
A kérdést és a szakmát sem osztom meg, ne haragudj, de nagyon poénos szakmai szövege volt,és ez beégett a retinámba, mert jókat kacarásztam rajta mindig mikor eszembe jutott a nap folyamán.
De neki is köszönhetem hogy később elkezdtem azt a szakmát tanulni, bár teljesen más terület.
Egy példa, hogy ismeretlen is terelhet a szakmai útra, lehet hatással az emberre, anélkül hogy tudná, vagy tisztában lenne vele, hogy egy pár chattel mennyit segített, bár ő neki volt szüksége tanácsra. :)
Ezt akartam írni ezzel.
Bocsánat nem 12-esnek írtam, hanem 13-asnak. 12-es én vagyok.
Elírtam 16-os válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!