Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes asszonyt hogy tudok elcsábítani ha tudom nem jó a házassága?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 17:41
1/9 anonim válasza:
Miért akarod elcsábítani? Ő az egyetlen nő a faluban? Azért ennyire ne legyél már gerinctelen patkány. Az ilyenek a legundorítóbbak. Legalább azt várd meg, hogy elváljon a férjétől...
2/9 anonim válasza:
Mert veled aztán kva jól járna, mi?
3/9 anonim válasza:
Amúgy meg férjes nővel mindig necces kezdeni. Egy családi cirkusznál kiderülhet a viszony, és a férj kitapossa a beledet alkalomadtán.
4/9 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem jó?
Milyen céllal csábítanád?
Van gyermekük? Ha van, valószínűleg esélytelen, már ha komoly szándékod van és nem pár menetben gondolkodsz.
Amúgy a klasszikus módon jelzed neki, hogy tetszik neked. Ez egy házas, gyermekes nőnek szerintem nagyon is imponál. Aztán igyekszel úgy rendezni, hogy kettesben maradjatok, stb.
Különben miért ő kell pont? Mert nehezebb meghódítani?
6/9 anonim válasza:
Férjezett vagyok, és egyszer félreléptem. Szerintem ne háborgasd az állóvízet.
7/9 anonim válasza:
Aki egyszer félrelép, az már tudja miről van szó.
8/9 anonim válasza:
Legyèl fiatal, jókèpű ès normális.
9/9 anonim válasza:
Hát akkor ha nem jó, nem lesz nehéz, de azért nem árt, ha vonzó is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!