Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, ha egy lány (aki tetszene nektek) odamenne hozzátok valami mondva csinált indokkal, az tetszene?
Figyelt kérdés
Pl. Azzal, hogy nem tudod-e merre van x utca?
Vagy hogy feltudnal-e valtani x osszeget?
2021. dec. 26. 21:15
1/8 anonim válasza:
Ha tetszik a lány, akkor igen. Egyébként a legtöbben egyből legvágjuk hogy miért jönnek oda :)
2/8 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent? Ha egy vadidegen oda megy hozzatok, akkor is lejon, hogy “mondvacsinalt” indok?
2021. dec. 26. 21:17
3/8 anonim válasza:
Inkább legyen egyenes és mondja meg mit akar. Ha már csinálja, csinálja rendesen. Sose birtam a csajoknál ezt a jelezgetős kerülgetős magukbólhülyétcsinálós krindzs szenvedést.
5/8 anonim válasza:
Nem annyira, de megszoktam h a lányoknak kellenek ezek a mondvacsinált dolgok, és lejön, mit akarnak. Annak örülök, hogy legalább lép.
6/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen indokoknál én nem hiszem, hogy kapcsolnék, és tényleg azt hinném, hogy az adott hölgynek problémája van, nem pedig azt, hogy ez egy ismerkedési kísérlet.
7/8 anonim válasza:
Igen, bár a manis dolog nem tetszene, de semmi egyéb pluszt nem képzelnék ebbe a dologba bele.
8/8 anonim válasza:
A nőknél mindig a kin van a hangsúly nem a férfin..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!