Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a kabátok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek ezek a kabátok lányok?

Figyelt kérdés

Van több kabátom is, viszont kiváncsi lennék a nők hogyan értékelnék őket.

Az első egy hasított bőr “pilóta kabát” talán ehhez hasonlít a legjobban, csak barna és bélés miatt pufibb.

[link]

A másik egy szövetkabát hasonló hosszúsággal és fazonnal, mint a képen. Kérlek a tagot ne nézzétek, közel sem vagyok ilyen vékony és görbe.

[link]

Melyik tetszik, és miért? :)

2020. okt. 12. 10:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
A màsodik. De én jobban szeretem az elegàns dolgokat nőkön és ffiakon is.
2020. okt. 12. 10:09
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Nekem mindkettő tetszik, kérdés h hozzád melyik illik. Más-más stílus nagyon. :)
2020. okt. 12. 10:11
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
Masodik, nagyon jol nez ki ez a pasikon
2020. okt. 12. 10:15
 4/17 anonim ***** válasza:
61%
A második, ha nincs sörhasad; az első 20 éve volt divatos, és nem igazán előnyös senkinek.
2020. okt. 12. 10:30
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Második
2020. okt. 12. 10:37
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Egyértelműen a második.

Pilótadzsekit a nagyapám hord...

2020. okt. 12. 10:46
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első jobban tetszik, sokkal lazább, de én pont az első válaszoló ellentétje vagyok, az elegáns dolgok se férfiakon, se nőkön nem tetszenek :)
2020. okt. 12. 10:51
 8/17 anonim ***** válasza:
75%
Ha felveszel egy ruhadarabot és a tükör elé állsz akár a próbafülkében, nemtudod eldönteni neked mi áll jól?
2020. okt. 12. 11:31
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A második. Nem tetszenek a pilóta kabátok.
2020. okt. 12. 11:33
 10/17 A kérdező kommentje:
Mindketto jol all. Itt nem az a kerdes, melyiket fogom hordani, hanem, hogy a noknek mi tetszik. Csak kivancsisagbol tettem fel a kerdest, ugyis az ido az alkalom es tobbi ruha fogja meghatarozni, melyiket veszem fel.
2020. okt. 12. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!