Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszenek ezek a kabátok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszenek ezek a kabátok lányok?

Figyelt kérdés

Van több kabátom is, viszont kiváncsi lennék a nők hogyan értékelnék őket.

Az első egy hasított bőr “pilóta kabát” talán ehhez hasonlít a legjobban, csak barna és bélés miatt pufibb.

[link]

A másik egy szövetkabát hasonló hosszúsággal és fazonnal, mint a képen. Kérlek a tagot ne nézzétek, közel sem vagyok ilyen vékony és görbe.

[link]

Melyik tetszik, és miért? :)

2020. okt. 12. 10:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A második tetszik! Elegans, kifinomult, szexi, ferfias :)
2020. okt. 12. 12:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az első nekem sem tetszik, de amúgy ha az illető tetszik, akkor teljesen mindegy, hogy mi van rajta.

A szövetkabát univerzálisan mindenkin jobban áll. Viszont te szinte most két végletet mutattál, vannak még másfajta kabátok is, amin adott illetőhöz lehet jobban passzol, mint a szövetkabát.

2020. okt. 12. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Az eső se a legjobb, de a második katasztrófa sztm.

Még egy öltönyhöz jó lehet, de a hétköznapokban sztm nem jó.

Vannak ezeknél jobb kabátok is.

N

2020. okt. 12. 12:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Nekem az első tetszik!
2020. okt. 12. 12:34
 15/17 anonim ***** válasza:
A kérdés az, hogy mit takar a "hasonló"? Mennyire hasonló? Milyen állapotban van? Tiszta? Méretileg jó rád? Passzol a többi ruhadarabhoz? Passzol az alkalomhoz?
2020. okt. 12. 12:40
 16/17 A kérdező kommentje:
A masodik ugyanez szinte teljesen, meg a szin arnyalatnis stimmel. Az elso eseteben, ahogy irtam az enyem belelt, “teliesitett” Ebbol kifolyolag pufibb is, illetve barna velur az anyaga. De fazonra ugyanez.
2020. okt. 12. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Bort en nem hordok, a bor az aze aki beleszuletett.

Szval a masodik.

2020. okt. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!