Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez alapján kedvelhet szerinted? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez alapján kedvelhet szerinted? L

Figyelt kérdés

Van valaki akivel nem nagyon szoktunk beszelgetni, de azert ismerjuk egymasz valamennyire, es koszonunk egymasnak ha latjuk egymast. Es legutobbi ilyennel messzebbrol meglatott akkor integetett es amikor mar nem nezett a szemembe akkor lattam, hogy elmosolyodott.

Nem nagy cucc, tudom, de tenyleg erdekel. Normalis valaszokat, legyszi.

2021. dec. 25. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
45%

A szomszédaimmal is kb. így köszönünk egymásnak. Sőt, van, mikor csak

integetünk.

Valami eszébe jutott, nem is biztos, hogy veled kapcsolatban,

és az "+orra alatt" elmosolyodott. Lehet, hogy félreállt a sapka a fejeden?

Csak vicceltem. Nem kellene minden apró megnyilvánulás mögött valami

nyomatékot keresni, többet tulajdonítani, mint ami. Egy jó ismerős

köszönti a másikat jöttében-mentében.

A többi csak benned játszódik le, mert, vélhetően "nem kötöttek a vegyértékeid". Belelátsz olyasmit is, ami nincs, de lehet, hogy tudat alatt szeretnéd.

2021. dec. 25. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ennyiből nem lehet rájönni.

Lehet azért mosolygott, mert te őt nézted

2021. dec. 25. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
Hát nemtudom....én kb mindig mosolyogva köszönök. Hányan gondolhatják ,hogy bejönnek nekem? Jaj..a boltosbácsival tisztáznom kell gyorsan
2021. dec. 25. 13:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos kicsapja rád a dákeszt.
2021. dec. 26. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Közösülésre számít
2022. ápr. 7. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!