Behívtak minket suliba (végzősök vagyunk) és a tanár akivel voltunk (3 órára hívott be minket) órán alig néz rám, úgy érzem sosem nekem magyaráz, max néha rám néz. Pedig sokszor próbálom órán vele felvenni a szemkontaktust. Óra vége fele volt kétszer-háromszor h rám nézett, de akkor már befejezte az órát és vmi papírmunkát csinált.
Viszont szünetben (nem csak most, sulizár előtt is) ha egy helyen vagyunk akkor nagyon sokszor rám néz, van hogy sokáig is.
Most ezek alapján kedvel, vagy nem? Órán is figyelni szoktam, nem hinném hogy azért nem nézne rám.
Mielőtt válaszolnatok: légyszi ne trollkodjátok el.💛
2021. febr. 25. 20:13
1/10 anonim válasza:
Szerintem szépnek talál, akár még tetszhetsz is neki kifejezetten; de tehát pl nem akar tanár-diák kapcsolatot, és ezért direkt kerüli a szemkontaktust órán, nehogy rájöjj, hogy amúgy bejössz neki, mert nem akar balhét. Ezért inkább csak titokban ábrándozik rólad max. És szerintem jól is teszi, hogy nem akar veled kapcsolatot; de egyébként lehet, hogy ha már betöltötted a 18 -at, és nem lesztek már tanár-diák viszonyban, akkor örülne, ha megkeresnéd. Tehát lehet, hogy szerelmes beléd.
2021. febr. 25. 20:22
2/10 anonim válasza:
Azt nézi, hogy minek bámulod.
2021. febr. 25. 20:24
3/10 anonim válasza:
*és titokban lopva rádnéz; amikor arra számít, hogy nem látod. Énnekem még ez jutott eszembe
2021. febr. 25. 20:25
4/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam bamulni. Es biztos nem szerelmes belem :D Nem is tud rolam semmit.
2021. febr. 25. 20:26
5/10 anonim válasza:
2.és4.vagyok,a4.méga2-es kommenthez tartozik; de tehát a másik comment is jó.
2021. febr. 25. 20:26
6/10 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy kirívóan öltözködsz esetleg; vagy lehet, hogy pl az arcod annyira szép; csak nem akar rádmeredni, és bámulni? Ezt akkor pl lehet úgy is, hogy nem szerelmes beléd; ez is magyarázhatja , hogy lopva rádpillant.
Amúgy lehet,hogy te keresed anynira a tekintetét órán, hogy mán zavarba hoztad őt vele; annyira mélyen néztél bele a szemébe, amikor figyeltél csak órán;és tehát a szemébe néztél konkrétan. És akko' inkább nem néz arra.
2021. febr. 25. 20:28
7/10 anonim válasza:
Tanár vagyok, órán általában arra nézek, aki figyel, akin látom, hogy érdekli. De azért mindenkin végigfuttatom a szemem. Ha nem nézek valakire, az sem azért van, mert nem kedvelem. Talán tényleg feszélyezve érzi magát, hogy mindig nézed. Lehet, hogy túlontúl érdeklődsz utána vagy azt érzi, hogy tetszik neked és nem akarja "alád adni a lovat".
2021. febr. 25. 20:29
8/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Csinosan szoktam oltozni, de sosincs kinn semmim. Foleg telen. Amugy meg oran sem bamulom, csak van hogy direkt nezem ot, hogy nem nez-e ram mikozben magyaraz, de alig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!