Ezek alapján kedvelhet a tanár, vagy csak "motiválni" próbál?
- 2 jegy között álltam, és a javító dogát is elcsesztem, ezért mondtam, hogy nem baj ha nem kapom meg a jobb jegyet. Erre ő mondta hogy de baj, mert jó tanuló vagyok (összeségében közepes tanuló vagyok). Végül a semmire jobb jegyet írta be.
- Egyszer amikor a jegyek voltak a téma órán, azt mondta hogy ennél én okosabb vagyok (hármasnál), csak hinnem kéne benne. Pedig sajnos tényleg nem szeretem a tantárgyát, unalmasnak találom (irodalom), és sosem jelentkezem, ha felszólít csomószor zavarban vagyok és van hogy nem is tudok válaszolni. Ezért nem értem miből szűri le hogy okosabb vagyok ennél.. :D
(Nem digitalis tanítás alatt történt, de most jutott eszembe bocs :D)
Szerintem motiválni próbál. Nálunk is volt pár tanár, aki a gyereknek 3,4 körülre négyest adott, mindenféle javítófelelés nélkül vagy négyes és ötös között állt a gyerek és rávette a gyereket, hogy ne egyen megelégedve a négyessel.
Ez a jobbik eset, vannak a tanárok, akik 4,6-re direkt négyest adnak meg a diákok képességeit nem veszik figyelembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!