Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezek alapján kedvelhet a...

Ezek alapján kedvelhet a tanár, vagy csak "motiválni" próbál?

Figyelt kérdés

- 2 jegy között álltam, és a javító dogát is elcsesztem, ezért mondtam, hogy nem baj ha nem kapom meg a jobb jegyet. Erre ő mondta hogy de baj, mert jó tanuló vagyok (összeségében közepes tanuló vagyok). Végül a semmire jobb jegyet írta be.

- Egyszer amikor a jegyek voltak a téma órán, azt mondta hogy ennél én okosabb vagyok (hármasnál), csak hinnem kéne benne. Pedig sajnos tényleg nem szeretem a tantárgyát, unalmasnak találom (irodalom), és sosem jelentkezem, ha felszólít csomószor zavarban vagyok és van hogy nem is tudok válaszolni. Ezért nem értem miből szűri le hogy okosabb vagyok ennél.. :D

(Nem digitalis tanítás alatt történt, de most jutott eszembe bocs :D)

2020. ápr. 28. 00:11
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam vele beszélgetni vagy ilyenek
2020. ápr. 28. 00:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg kedvel is, és motiválni is próbál, nekem nagyon szimpatikus hozzaallas a tanártól. Ez sem motivál? 😊
2020. ápr. 28. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem motiválni próbál. Nálunk is volt pár tanár, aki a gyereknek 3,4 körülre négyest adott, mindenféle javítófelelés nélkül vagy négyes és ötös között állt a gyerek és rávette a gyereket, hogy ne egyen megelégedve a négyessel.

Ez a jobbik eset, vannak a tanárok, akik 4,6-re direkt négyest adnak meg a diákok képességeit nem veszik figyelembe.

2020. ápr. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!