Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mennyire jönnek be az ilyen gizdább fiúk?
Figyelt kérdés
Például Thomas Müller aki 185 cm magas és 76 kg (azért őt választottam mert hasonló arányaim vannak)
2021. dec. 24. 19:20
3/8 anonim válasza:
Nekem is bejön, nem mondanám gizdának. A páromnak is hasonló alakja van.
4/8 anonim válasza:
Tudod mire mondják, hogy gizda? Hát nem rá, az biztos.
Izmos és vékony. Az pedig nagyonis vonzó.
5/8 anonim válasza:
Elég löttyedtnek és idősnek tűnik, nem jön be különösebben. A paramétereivel nem lenne probléma, de valamit valószínűleg nagyon rosszul csinál, ha (gondolom) élsportoló létére úgy néz ki, mint egy szottyos, negyvenes apuka a strandon. A párom kevesebb kilóval is sokkal jobban néz ki annak ellenére, hogy nem sportoló a foglalkozása. Ha ennyi idős korára hasonlóan néz majd ki, akkor örülök majd neki, de egyelőre huszonévesen még nem ez az ideál.
7/8 anonim válasza:
gondolom a kerdes arra vonatkozott, hogy tul vekony-e. szerintem nem, ez atlagos alkat. mondjuk furan szeles a dereka, olyan teglateste van. noknel ez rosszabb, de nala is eleg fura valamiert.
8/8 anonim válasza:
Nem gizda ez az alkat, pont egy normál, átlagosan sportos.Jobb, mint a kigyúrt, dagadó izmokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!