Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, milyennek találtok kép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, milyennek találtok kép alapján?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

25 éves vagyok . Kíváncsi lennék a nők véleményére , mit gondolnak rólam kép alapján? Pusztán kíváncsiság , hiszen elég béna vagyok csajozás terén és a jeleket sem ismerem fel. Ha lehet akkor

korral 😬

Egyébként a félreértések elkerülése végett nem vagyok olyan szomorú mint amilyennek látszok a képeken, sőt… szimplán nem bírok random vigyorogni egy kamerába

[link]

[link]

2021. dec. 24. 10:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
63%
Nem érhető el.
2022. febr. 12. 16:03
 52/76 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet belőled sokkal többet hozni külsőleg is! Én egy kicsit szorongok, amikor rád nézek így a képen. Olyan benyomásom van, mintha olyan beszólogatós macsó lennél. Maga a fénykép nem előnyösen lett készítve. Ha élőben egy határozott fellépéssel, de mosollyal is párosul, akkor pozitív lenne az összkép. A bajuszt, szakállt kicsit átalakítanám szívem szerint.
2022. febr. 12. 23:40
 53/76 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan semmilyen. Egy a százból. Olyan mint a tobbi.

De az nem jelent semmit.

1. A szemelyiseg szamit: mennyire vagy szenvedelyes a munkadban, hobbiban.

2. Szamit még, hogy rajongsz-e ertem, tetszem-e neked nagyon.

2022. febr. 13. 02:31
 54/76 anonim ***** válasza:
47%

Elozo vagyok: ez az arcszőrzet nem tetszik nekem.

44/N

Amugy nekem senki nem tetszene, még Brad Pitt sem, mert total bele vagyok zugva egy bizonyos pasiba. Ő nem szokványosan jóképű. A munkájában szenvedélyes...

2022. febr. 13. 02:36
 55/76 anonim ***** válasza:
32%

Elozo vagyok.

Ha az ember igazán megérett a nőre, mindig meg is kapja. Nem kell törődnie vele. Előbb vagy utóbb megjön.

Ernest Hemingway

2022. febr. 13. 02:37
 56/76 anonim ***** válasza:
100%

Ne a nőkre koncentrálj!

Találj olyan elfoglaltságot, amiben jó vagy és amiért fel lehet rád nézni!

Ez vonza a nőket.

2022. febr. 13. 02:39
 57/76 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy bátor vagy, hogy ki merted tenni a képed! Gratula! Máris egy jó pont!
2022. febr. 13. 02:40
 58/76 anonim ***** válasza:
100%
Azért az mennyire gáz már, hogy a füles volt az első, amibe bele kötöttek az emberek. Ez nekem egy enyhe irígységre ad okot, pont mind a drága mobil. Úgy tesztek, mintha egy füles nem mindennapi használati tárgya lenne az embernek, hanem valami ritka, luxus cucc. Csak mondom, hogy itt Angliában a 10 éves iskolások is Airpods-al es iPhone-al járkálnak az utcán és ebben nincs semmi meglepő. A legtöbb embernek van valamilyen fülese, amit hord is egész nap. Ez csak a szegény Magyarországon szólják meg, ahol az emberek java nem engedheti meg magának, de ha ti nem engedhetitek meg magatoknak, akkor az a ti problémátok és nem a kérdezőjé.
2022. febr. 13. 11:34
 59/76 anonim ***** válasza:
34%
Semmi extra. Átlagos,max. 10/2 nálam
2022. febr. 13. 14:15
 60/76 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi az autó országjelzését néztem. Írországból kérdezed?

Nyűgös a fejed és az a barber shop-os frizura előnytelen. A felnyírt frizura neked nem előnyös, sem a hátrafésült frufru. Oh nem merem írni, nehogy megsértődj, de ez jutott eszembe. Igy olyan mintha egy tojcsira parókát tettek volna, nem bantasbol írom. Pedig az arcoddal amugy nincs semmi probléma, de ez a frizura előnytelen nagyon, ne nyírasd fel, hosszú a homlokod és ovális a fejformád.

De amúgy az arcod szimmetrikus. És szerintem is a kecske bajusz és szakál is előnytelen és nem kéne úgy nézni mint aki haragszik, ott az orrod felett az a két ránc az enyje de haragszom, de szigorú vagyok arcot jelzi.

2022. febr. 21. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!