Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanár-szülő viszony nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanár-szülő viszony nem tiltott?

Figyelt kérdés

Nemrég ismertem meg a barátnőm, aki pedagógus. Azt már mondta, hogy előttem, elég sok pasija volt. Ő mondta, hogy az egyik nős tanár kollégájával is kavart.

Aztán mondta azt is, hogy az igazgató náluk nagyon szereti a nőket, de neki nem volt vele olyan viszonya. Na persze. Majd el is higgyem, hogy egy ilyen pasifaló nő, majd pont az igazgatót hagyná ki.

De amit tegnap mondott, az már lesokkolt. Sétáltunk a városban, és ráköszönt egy fickó. Tegezték egymást. Hát jó. Gondoltam valami ismerőse. És akkor mondja, hogy ő egy volt diákjának az apja. És hogy tetszettek egymásnak és régebben néhányszor találkoztak is.

Na de ezt lehet? Ilyen nincs a munkaszerződésében, hogy ugyanúgy ahogy diákjával nem lehet viszonya, úgy a diákja szüleivel sem?

És akkor kérdeztem hülyeségből tőle, hogy valamelyik nyolcadikosod nem kezelgetett? Mert nyolcadikos osztálya van. Azt mondta nem, mert hát mit gondolok én róla, meg az bűncselekmény lenne. Mondom nem, mert 14 a beleegyezési korhatár. Ő ezt nem tudta, mert azt hitte 16. Lehet nem jó tippet adtam neki, ez a ribi még képes rámászni valamelyik nyolcadikosra.

Amúgy értelmes nő, meg jól is néz ki, de ezek tudatában már nem tervezek hosszú távon az iskola és a város k.rvájával. Csak dugom még egy darabig, mielőtt vki megkérdezné, hogy akkor minek vagyok vele.

2021. dec. 23. 16:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen nőt, arra kell használni, amire való."

Te csak ne oszd itt az észt, mert egy alja alak vagy.

2021. dec. 23. 22:03
 22/27 A kérdező kommentje:

Én vagyok alja alak? Akor legyen neked egy ilyen barátnőd és tervezz vele TE komolyan, hosszútávra. Azt amikor már a fél várossal végigcsalt, akkor gondolkodj el rajta, érdemes volt-e!

2021. dec. 23. 22:12
 23/27 anonim ***** válasza:
55%

Igen, te vagy az alja alak. átvered a nőt. Ő feltehetően senkit nem vert át.

"Lehet nem jó tippet adtam neki, ez a ribi még képes rámászni valamelyik nyolcadikosra."

Az egész stílusod olyan, hogy csak azt nem értem, hogy ezek után miért nem b.szott ki a nő egy olyan primitív alakot, mint te.

2021. dec. 23. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
50%

Végig csalt a fél várossal most már?🥸

Elég nagy bajok vannak nálad a toronyban. Téveszmès vagy.

Mondanám, hogy attól, hogy egy nős kollégájával kavart, és találkozott egy szülővel, se nem ribi, se nem csalt meg senkit, de szerintem az is a téveszméd része, hogy van barátnőd…

Konkrétan hazugságokat találsz ki, és azokon vergődsz.

Szerintem csak kellett egy női alakot kreálnod, akit képzeletben megalázhatsz ilyen ócska “dugom egy darabig”-dumákkal.

Tuti nincs nőd, csak szeretnél, és mivel nem jön össze, szidni akarod őket.

2021. dec. 23. 22:43
 25/27 A kérdező kommentje:

Tényleg így gondolod? Akkor gyere össze vele te! Pont a te szintedhez való!

2021. dec. 23. 23:41
 26/27 anonim ***** válasza:

Ne etessétek, ez egy troll!

Rendszeresen kiírja ide ezt, más körítéssel.

2021. dec. 24. 09:14
 27/27 A kérdező kommentje:
Jaj de vártam már ezeket az agyhalottakat, akik minden kérdéshez odaírják, hogy biztos troll!
2021. dec. 24. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!